Gamzemrecann Ağustos ayında denize girilmez bebekte leke olur diyorlar bunu yaşamış yada doğruluğuna inan var mı ?? yarın denize gideceğiz de
AyaYlmazYldrm Gamzemrecann sacmalik ilk kez duyuyorum sadece enfeksiyon kapabilirsin bnce eskilrde bu yuzden soylemistir vucudundq enfeksiyon yoksa gir
Duyguuuu Gamzemrecann eylül de bir sey olmuyor muymuş 😀 adı ustunde batıl canim sen gir denizine eglenmene bak.😀 ondan daha onemlisi islak kalma. Bak bu gercek ve bilimsel sonra akintin enfeksiyonun olur 😊
Calasun Gamzemrecann 🙄ben her hafta sonu gidiyorum🐣🙃 cok batil inanc duyup acabami diyop uyguladiklarim var ama bu coook sacma 😁birde neden agustos ayi ozellikle🙈
Nurselisahin Ay yok artık ilk defa duyuyoruummm🙈 Gidin tatilinize yüzün bol bol oooh kafanıza bile takmayın ☺️☺️☺️
Gamzemrecann Valla kaynanam demişti bana öyle ondan dedim şimdi sonuçta oda iki çocuk doğurmuş 😅😅 kocam inandığı için sordum zaten . Bende ilk defa duydum ondan garip geldi 😅
Ezcez Gamzemrecann ay bunu sana denize gitmemeni istiyen biri demiş olmalı ağustos bitsin eylüldede üşütürsün diyip vazgeçiririm ekimde sonbahar denize giremezsin bu mantığı kullanmaya çalışıyo gibi diyen kişi 😂😂