Pinar-25 Düzensiz sancılarım var düzene girmiyor ne nişan ne su geldi bende totem yaptım buraya yazan doğuruyor hadi hayırlısı
Birmelekbiranne Pinar-25 Aynı haftadayız bende 2 cm açıklık var bide ona rağmen gelmedi gelmiyor 🤷🏻♀️
bebislerimi_buyutuyorum Pinar-25 maşallah bende 39+6da doğurdum 😅 sağlıcakla dogurun Bebişinizi inşallah 💖🥰
Pinar-25 Seda_96 39+ 1 oldum 2 olucam sancılarım var ama dinlenince geçiyor ayağa kalktığım gibi başlıyor düzensiz bir şekilde bi düzene girse
Mlkgndz M123M 40.haftam çarşamba günü doluyor ozaman bakıcam 1cm açılmam var sizlerde var mı açılma kızlar
Pinar-25 M123M ben ssvd adayı olmama rağmen 41 e kadar kendi sancımı beklicekmişiz gelmezse fitille başlatabiliriz dedi bende onu istemiyorum dua ediyorum kendi sancım gelsin diye
Pinar-25 Mlkgndz bende açılma yok rahmin yumuşamış çatın müsait hersey çok güzel dediler beklicez dediler
bebislerimi_buyutuyorum Pinar-25 maşallah iyi cesaret gerçekten 🥰 inşallah bir an önce dogurursunuz günü haftası dolan tüm hamiş annelerimiz 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 benim daha yolum uzun😐😅