Zehraa3 Esraliiii ben 1.65 boyum 48 kiloydum 1 ayda 43 düştüm spor yapıyordum göğüs popo vs ondan canım 😅😋
kadifemsii Esraliiii aynen canım ondan oluyor bende yüzden verir bacak basenden alırım malesef 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Mrv135 Zehraa3 Gece 11 gibi yemek yiyin ama fast food falan değil normal ev yemeği. Bulgur pilavı, taze fasülye, patlıcan, … Aklınıza ne gelirse yani. Bir arkadaşım da kilo alamıyordu ve bu şekilde 5 kg kadar aldı 2-3 ay içinde.
kadifemsii Esraliiii Allah bağışlasın 🌸 bende 2. Yi doğuracağım 1 ay sonra boyum uzun kilomu saklıyorum o yüzden ama basen bacak için iyi bir egzersiz programı hazırlamam gerek☺️ Aşırı stres yapıyorum şu aralar
kadifemsii Blackcloud benimde 7 nisan normalde ama bende sezeryanlıyım 20 yada 25 Mart gibi dedi doktorum . Valla ipim eliptik bisikletim falan herşeyi hazır bu yaza fazlalıklarla girmek istemiyorum 🙈🙈
kadifemsii Blackcloud 2. Aydan sonra ben başlayacağım duruma göre ilk doğumumda 3. Aydan sonra başladım ama mecburen korse yada sıkı bir tayt ile
Blackcloud kadifemsii Ben yamunadan tulum korse almıştım, doğumdan 3 yada 6 ay sonra mı ne giyerken dikişlerim çok acımıştı. İnşAllah giyebilirim.😖