CS0932 N06 Ben de 28 yaşında evlendim. İlk hamileliğim, doğumdan kısa bir süre sonra da 31 bitecek 😅 Oku,çalış,gez toz derken ancak oldu 😅
CS0932 Burcu1988 30 bitecek doğumdan sonra. Bunda bile acaba diyorum zaman zaman. Kesinlikle,beklentiler farklı. Ben 20li yaşlarımın başında bırakın çocuk doğurmayı,evlenmeyi bile aklımın ucundan geçirmedim. Kaldı ki ailem de izin vermezdi kesin 😅
CS0932 Esmeeer4221 Doğru kişiyi bulmakta mesela tabii. Hayattan beklentiler, bekarken tek başına yapılacak da bir sürü hayalim vardı. Onları gerçekleştirmeden evlenmeyi de düşünmedim hiç. Eşimle tanıştıktan sonra bile ruh eşim olduğuna emin olduğum halde evlilik işini biraz uzatmış olabilirim ☺️
Cilekkk_ aysenur2478 😅 bende 18 im bu ay öğrenecem hamile miyim değil miyim diye herkes bana Da öyle söylüyor
Hlycngz İlk çocuğum 30 da şimdiki 35 kısmetse 🙈herkes ne kadar genç ya üniversite falan derken anca oldu😅
hemsiree Esmeeer4221 ne kadar küçüksünüz ya ben o yaşta ünide sürünüyordum 😄 1.5 yıllık evliyim ilk gebeliğim 27 yaşındayım 🥰
meri01 hemsiree ben de öyle üni dersler vs. 1,5 yıllık evliyim ilk gebeliğim benim de neyseki benim yaşımdaki yorumları görünce içim rahatladı geç mi kaldım acaba diye korkmuştum biran ☺️
CS0932 hemsiree O yaşlarda çok şükür tek derdimiz “dersten sonra nereye gidelim,burs bu ay yetecek mi,akşama napıyoruz kızlar,finaller yetişmeyecek ben galiba büte bırakacağım bu dersi” falandı 😅 19,20 yaşında kendimi evli ve bebekli düşünemiyorum bile 😅