Suna_4414 Esmeeer4221 ilk oğluma 19 yaşında ikinci oğluma 20 yaşında üçüncüye hamileyim 9+4teyiz ben 37 yaşımdayım şimdi 15 sene sonra bi çılgınlık yaptım😂😂 Rabbim sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin 🙏🥰
Sena_liya Suna_4414 Amin canm bende ilkine 18 de hamileydim 19 da doğurdum ikincisi 22 yaşındaydım şimdi 3.hamileligim 37 yaşındayım… Yüce Allah sağlıkla doğurup sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin cümlemize…
momyy__ İlk bebeğime 19yaşinda hamile kaldım onu kucağıma almak nasip olmadı şu an 21 yaşındayım 5 aylık hamileyim çok şükür 😊
Ozgeee07 uytanebru merhaba doktora gittiniz mi bide kan değeriniz ne çıktı acaba bende 5 haftalık görünüyorum ama doktora henüz gitmedim
babymoomss Birmelekbiranne Doğum günün kutlu olsun güzel anne dilerim bebişini sağlıkla kucağına alırsın dilerim yeni yaşın sana huzur mutluluk evine bereket getirsin eee biraz manide getirsin maalıum bebişin oluyor masraf var 😂🌸😘
NehirinAnnesiii Esmeeer4221 ilk çocuğum 24 yaşında hamile kaldım 25 yaşımda doğum yapicam inşallah ❤️😍