zeynonunannesiiii -MinikveAnnesi- son bir sorum daha olucak çok rahatsız ettim sizi ama corona olduğu için mi sınavlar online yoksa her zaman mı İnternet üzerinden ilçedeyim sınav için ile gitmem gerekicek o yüzden soruyorum
-MinikveAnnesi- zeynonunannesiiii ne rahatsızlıgı seve seve yanıtlıyorum 😘 sınavlar yüzyüzeydi hep online olmadı hiç. Bende ilçedeyim ama sınav merkezi olarak burayı da almışlar o yüzden ben rahat ettim ile ya da merkeze gitmeme gerek kalmadı ona bakarsınız sınav merkezi seçerken
babymoomss Birmelekbiranne Doğum günün kutlu olsun güzel anne dilerim bebişini sağlıkla kucağına alırsın dilerim yeni yaşın sana huzur mutluluk evine bereket getirsin eee biraz manide getirsin maalıum bebişin oluyor masraf var 😂🌸😘
Birmelekbiranne babymoomss Çok teşekkür ederimm gece doğum yaptım been 🙏🏻🥰 Rabbim bütün hamileleri ise kolay doğumlar nasip etsin evlatlarımızı korusun inşallah 🤲🏼
Cilekkk_ aysenur2478 😅 bende 18 im bu ay öğrenecem hamile miyim değil miyim diye herkes bana Da öyle söylüyor
Nursedacelik Cevaplara hem üzüldüm hem de şaşırdım 17 yaşında anne olan var. Çok çok erken değil mi daha siz çocukken çocuk sahibi olmak. Neyse herkesin kendi tercigi ama Türk kadınları daha bilinçli olmalı bence. İlk gebeliğim 26 yaşındayım.
babymoomss Birmelekbiranne Ayyy Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah şimdi asıl huzur kokan şey bebişin Rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸😘