CS0932 Esmeeer4221 Doğru kişiyi bulmakta mesela tabii. Hayattan beklentiler, bekarken tek başına yapılacak da bir sürü hayalim vardı. Onları gerçekleştirmeden evlenmeyi de düşünmedim hiç. Eşimle tanıştıktan sonra bile ruh eşim olduğuna emin olduğum halde evlilik işini biraz uzatmış olabilirim ☺️
samila CS0932 nasip böyleymiş kuzum bende evlenmiycem evlenmiycem derken bir baktım hopp evlenmişim 1 sene sonrada hamile kalmışım nasibimiz böyleymiş 🤗
samila CS0932 tabiki ama hiç istemeye istemeye sobelendim 😂 severek evlendim o çok ayrı ama üni gezmek çalışmak daha güzeldi sanki şimdi sorumluluklar arttı 😂🙈
CS0932 samila Şimdiki aklım olsa üniversiteyi 4 senede bitirmek için uğraşmazdım. 1 sene uzatsaydım keşke 😅 Çok sevdiğimiz bir aile dostumuz kızmıştı 4 senede ünv. mi bitirilir uzat okulu diye,haklıymış 😅 Hepsi kendi içinde ayrı güzel de o yaşlarda ünv.li olmak başkaydı cidden
CS0932 hemsiree O yaşlarda çok şükür tek derdimiz “dersten sonra nereye gidelim,burs bu ay yetecek mi,akşama napıyoruz kızlar,finaller yetişmeyecek ben galiba büte bırakacağım bu dersi” falandı 😅 19,20 yaşında kendimi evli ve bebekli düşünemiyorum bile 😅
Tugcesevimli Esmeeer4221 28 yaşındayım bana küçük anne diyolar şu an yaşları okuyorum da gerçekten evlilik yaşı da bayağ düşmüş 😄
muallimehanimmom5 Esmeeer4221 30 yaşımda ilk bebeğime hamileydim 31 yaşımdayım doğumumu yaptım çok şükür 🤗
ahmetinoznuru N06 yazmaya utandım hep 20 yaş yazmışlar 😁 üniversite sonrasında biraz çalışma derken 28 yaşındayım 28 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ☺️
CS0932 ahmetinoznuru Kimse alınmasın,darılmasın da ben de o yaşlarda olsam asıl yazmaya utanırdım 😅 Bizim ailemizden gelen bir düşünce yapısı. O yaşta evleneceğim desem acelen ne? Derlerdi kesin 😬 Ananem 80 yaşında. o bile zamanında evlilik yaşı daha küçükken 22-23 yaşında evlenmiş 😅 Bize ters 😅