MelisaMila burcuozturk çilek 🍓 ten aldık baby girl serisi. Perde hali 3 kapılı dolap yatak şifonyer mekan avize vs herşey dahil 6.600 falan tutmuştu galiba. Küsüratta emin değilim 🤔 ama 6000 lerde tutmuştu
Hatice3 burcuozturk İkea dolap şifonyer beşik 1000₺ ye aldım şimdi fiyatlar artmıştır en fazla 1500 olmuştur toplam
ozgeya burcuozturk Biz Çilek Mobilya’nın Natura Baby oda takımını aldık.çok güzel oldu odamız 🤗 3 kapılı gardırop,büyük boy büyüyen beşik,çamaşırlık ve rafı,uyku seti,yatak,cibinlik 5.500e almıştık.
Adakus burcuozturk biz çetmen den aldık 4,200 e uçlu dolabı büyüyen beşiği rafı şifonyeri cibinliği ve uyku setini dahil 🤗artı 2 yıl parça ve tüm değişim garantisi de aldık memnun kaldım o kadar çilek de çilek dedim demekki çilek vazgeçilmez değilmiş 😁 memnunum herkes çok beğendi
Hygieia Çilek mobilya baby cotton serisi büyüyen beşik 2 kapılı dolap cibinnik avize yatak uyku seti 4500 civarı bişeydi perde halı ve şifonyer de düşününce +1500 tl gibi b fiyat farkı oluyordu ama bizim şifonyer için yerimiz yok bir de perdeyi ve halıyı beğenemedm
ikarus Biz instagramdan denk geldiğimiz bir hesabın mağazasına gittik, orada görüp beğendik ve aldık. Haftaya gelecek inşallah. Büyüyen beşik, 3 kapılı dolap ve şifonyer 3.900₺.. Yatak ve cibinliği hediye olarak verdiler.
Tugbamete burcuozturk ben çileğin natura baby büyüyen beşiğine baktım 80 x 180 ölçüleri yani genç odası olarakta kullanıma uygun oluyorlar
Hygieia burcuozturk 7-8 yaşa kadar yatar dediler ama ben büyütüp kullanmayı düşünmedim zaten. Kenarlıksız o yatakta yatması mümkün değil çok dar bence rahat olmaz
Babydr Biz henüz almadık ama çilek mocha serisi alıcaz sanırım en uygunuda oydu yaklaşık 3000 tl tutuyordu