Aycan051415 donmezzderya dogurasin varsa olsun yoksa olmasin🤣🤣 belli olmuyo ki o bazısı hemn doğuruyor bazısı da bekliyooo bekliyoooo😅
isimsizhesap donmezzderya doğum yaklaştı onun belirtisi benim de 35 de falan döndü indi aşşaya şuan 37+2 yiz aşırı sancım oldu hastane de yattım ciğer geliştirici vuruldum çok şükür bu günlere sağ Salim geldik 😂
donmezzderya Gizmo90 aynaya baktım göbeğimi açtım iç çamaşırım göbeğimde durmuyordu bir baktım aşağı doğru önceden öyle o kadar değildi
Aleynaboyrazzz 36+4 benim de göbeğim düştü nstde sancılarım da çıkıyor ufak ufak bebiş de kanalda 2 haftadır. Pazartesi çatı muayenemiz var bakalım çok az kaldı bebişlere kavuşmaya 🥰
donmezzderya Aleynaboyrazzz benimde salı günü car muayenesi bende bugğn farkettim düşmüş böyle değildi annemde farketti bakalım ne olcak
Cokistersengelerbence Aleynaboyrazzz göbeğim düşmedi, nst de sancım çıkmıyor, bebiş kanalda değil, çatı muayenesi de yapılmadı ve 39+2🤣🤣🤣
Crcs donmezzderya yok ya hu o zamana kadar olmaz :) benim 37+2′de doğuma gideceğim vakit inmişti Allah’ın işi. Suni sancı ile doğum yaptım. Giderken diyorum ki midem rahatladı neden acep 😅
Aycan051415 donmezzderya ayy beden hiç gitmiyo o periler🤣 36deyim bnde ama ne kanala girmiiiis ne qdam qkilli sancı cikiyo ama ağrım var yürürken filan hatta kasilmada oluyo ama nstde bisi cikmiyo🤦♀️
donmezzderya Gizmo90 aman zamanını tamamladıysa gelsin artık ama benimde kalmıcak sanırım hep böyle kasılık duruyor içerde madendeydi şimdi aşağıda hissediyorum
donmezzderya Aycan051415 benimde sancı çıkmadı nst de işte salı günü çatı muayenesi olcakmış oda tetikliyormuş bakalım benimde aşağıda bebek kanalda ve göbeğim düşmüş çünkü dünden beri neler yedim acı da yedim ve midem yanmadı ilk defa aşağı düştüğü zaman yanmamzmış diye duydum
Aycan051415 donmezzderya ay ben geçen hafta oldum çatı muayenesini yok anacım yalan o tetikleme olayı yada bende tutmadi😅
donmezzderya Aycan051415 hadi ya internette de yazıyor tetiklenebilir diye ne bileyim amaaan ama benim gelecek sanırım sancı bişey çıkmıyor ama enerji geldi sanki sonrasında aşağı düşmüş karnım mide kısmındadır şimdi az aşağısında oynuyor kasılıyor filan ne bilen ya
donmezzderya Aycan051415 hadi ya sizin kaç haftadaydı . Benim girmiş dedi doktor hatta vajinada ağrı oluyor çok
Aycan051415 donmezzderya bol squat yap ben sadece 5 tane çekebiliyorum😅😅 merdiven in çık yoksa şey yap yere bi yastık at hafif yüksek ona cik in ilişkiyi çok öneren var ve yürüyüş ve hurma bide youtubede bi video vardı onu yapan doguruyomus bulabilirsem atiyim sanada
donmezzderya Aycan051415 evet hurma dedim alayım ahududu çayı duydum ama doktora danışmadan içmem Oda dedi benim verdiğim egzersizleri yap dedi pilates filan yap dedi ama yapan yok başlıcam ama enerji geldi sanki değişik ama akşam üstüne doğru vajina kemik ağrım vardı yine çok ağrıyor ya