Minikbebegim23 Birminikcivciv peçeteye sildikçe geliyor pedimi de iki parmak kadar dolduruyor sizin nasıl
Birminikcivciv Minikbebegim23 Evet işte pedi dolduracak kadar olsa Allah korusun. Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Cakmaafrodit Minikbebegim23 benimde 6.haftamdan itibaren kahverengi lekem oluyor sorun olarak görme olabiliyor böyle şeyler pede kan dolacak şekilde geliyorsa o zaman düşüktür takma kafana Allahını dediği olur
Minikbebegim23 Birminikcivciv canım rengi tam kahverengimi benim şimdi biraz kırmızıya yakın geldi de senin de öyle oluyor mu of stres oldum 🤦🏻♀️
Birminikcivciv Minikbebegim23 Canım çok inceliyorsun ben artık bakmıyorum direk çöpe atıyorum desem inanır mısın ben zaten panik atak hastalığım var dayanamıyorum
Minikbebegim23 Birminikcivciv benim de bel agrım başladı Allah halkımızda hayırlısını versin inşallah
BeyzaF Minikbebegim23 6+5 te gördüm ben bebeği ultrasondan alttan muayenede 5+5 te çok hafif kalp atışını duymuştuk
BeyzaF Minikbebegim23 He bide kahverengi lekelenmem oluyodu benim sürekli değil ama her gün mutlaka geliyordu 9.haftaya kadar oldu bu şekilde
Miracinannesi_52 Minikbebegim23 ben 6+5 te bebeği görmüştüm canım dur bakalım belki daha vardır ve kahverengi kanamam benim de oldu 3 4 gün yerleşme kanamasıydı
Minikbebegim23 Miracinannesi_52 inşallah canım rabbim evladımı hayırla sağlıkla bana nasip etsin inşallah