Mehtapca06 Lgel neden merak ettiniz acaba hiç düşük yapmadım annem kardeşlerime düşük yaptı en büyük olani 5 aylıkti
Esraliiii Lgel belli zamandan sonra düşük değil doğum oluyor 5 aydan sonra öncesi kürtaj annemde 4 aylık düşük yaptı kürtaj oldu ağır kaldırmıştı
Ozleem_25 Lgel 9.haftada bebek hala 6+1 gorunuyordu gelisimi durdugu kalp atisi olmadigi icin kurtaj olmadan bir gun once dusuk yaptim
Asivemavi Lgel 9 haftalık iken düşük yaptım sağlıksız bebek gelişmemiş dediler 6 ay önce şimdi tekrar hamileyim 5+3günlük sağlıkla inşallah ilerler kucagıma alırım 🤲🤲
Mirach 2kizanasi önceden herhangi bir belirtiniz oldu mu acaba? Yoksa doktor kontrolünde mi çıktı bu durum
Marblingg Gecen sene 6 aylik dogum yaptim erken dogum simdi yine hamileyim 12+2 tedbir amacli serklaj olucam eger ogrenmek istediğin dusuklerden sonra nezaman tekrar olur vs ise ben tup bebekle hamile kalabiliyorum 🤷♀️
gnlce Gonul_enes neden peki?Ne çıktı?Benmde karnımda kalbi duruyor.Pıhtılaşma dediler 5 haftalık iğneye başlamadan da durdu
2kizanasi Mirach Hayır hiç bişey çıkmadı gayet güzel ilerliyordu gebeliğim sadece bir hafta gerideydi oda sorun teşkil etmiyordu. 14 haftalık kontrolde çıktı o hafta içinde de yatış verildi