Yseliminannesi Aycan051415 36+4 üz bizde 35+1 de gitmiştik en son 2950 idi iri bir bebek dedi ama tabiki ultrasona da pek güven olmuyo 3300 denilen ilk bebeğim 2700 doğmuştu 🤔 ağrıların hepsi aşırı şiddetli saatte 3-4 kez kasılma yaşıyoruz 2gündür böyle salı günü tekrar muayeneye gidicem 38+3 de sezeryanla doğum yapıcam inşallah ani bir durum gelişmezse daha erken gelmek istemezse paşamız ☺️
Aslylmz Alparslanannesii endişe etme canım bir sıkıntı olmaz hemen değilde bi kaç güne belki olabilir diye dedim. Çatı muayenesi normaldede dogumu tetikleyebiliyor deniyor ya. Bebek yerleşikse suan tetiklemesiyle dogum önündeki günlerde baslayabilir zaten normal dogum zamanındasın artık hiç endişe etcek birsey yok☺️
Alparslanannesii Aslylmz ay hayırlısı olsun inşallah ya haftaya tekrar aynı muayne net ve ultrason demişti bakalım
Deletedmom72728 mutluanneee 25 haftalık 1200 gr benimki 36 aylık olana kadar kaç kilo olur benim oğlan
mutluanneee Deletedmom72728 benim 28 de 1100 du sizinkide bulur heralde masallah tombislerimize saliklica kucagimiza alalim 🤲🤲🤲
Aycan051415 Lulikli evet bnce hiç abartıldığı gibi değil çatı muayenesi sen rahat olmaya bak 10 15 saniye bisey sürüyor hiç korkulacak bisey degil
Lulikli Aycan051415 o açıdan hiç korkum yok ama işte doğum yöntemime karar vermedim henüz ikilemdeyim sezeryan mı olsam diye bakalım ona göre gireceğim muayneye, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🤲🏻😊
Canselyaren Kızlar bu hafta böyle vajinada sanki ve ek cikacakmis gibi baskı oluyor mu çok kötüyüm sanki böyle alttan birşey itikliyor gibi 36+1 im haftaya kontrolüm ama bu ağrı çok feci adet ağrısı gibi ağrılarda oluyor