Birminikcivciv Kızlar bebek oluşmadan sadece kese ile bulantı başlanır mı? Yada bebek keseye yerleşiyor büyüyor diye mi başladı? Sizin ne zaman başlamıştı bebekle beraber mi ? Geceleri içtiğim düşük önleyici ilaç mı etti
kayraninannesii Birminikcivciv valla hamile olduğumu öğrendim kalp atışını falan duydum ondan sonra başlamıştı hemen direk başlamadı
benimmdunyamm Birminikcivciv olur bebek gorunmeden de bulantı hormondan kaynakli yukarıdaki hanımefendinin yazdığı gibi boş gebelikten bütün cinsiyet belirtilerini yasayanlar var
SutlacimiYedimmiBen Birminikcivciv iki hamileleigimdede hemen hemen 7.hafta bitiminde bulantılarım oldu çok sürmedi geçti zaten
Aysennn5555 Onunla alakalı değil bulantı hormonla alakalı boş gebelikte de bulantı kusmalar olabiliyor
Birminikcivciv Aysennn5555 yada Geceleri düşük önleyici ilaç içiyorum o mu etti. Ama kaç gecedir içiyorum yeni böyle oldum
kayraninannesii Birminikcivciv progestansa oda cok yan etkisi yapıyor ağızdan değilde fitil yoluyla alsanız daha iyi aslımda
Birminikcivciv kayraninannesii Hani dedim belki geceden içiyorum bi etkisi kalmaz. Çünkü üç gün oldu içeli yeni bulantım başladı