AyseMehmett Meliisa 20. Haftadan itibaren geçmeyen mide yanması öldürmüyo ama süründürüyo 32 haftalık olucaz doğuma kadar böyle sanırım 🥺
Melek1111 Ozum12 Uzun ve yorucu bir süreç ama 12. Haftadan sonra azalıyor .16 dan sonra çok rahatlıyorsunuz az kaldı 🙏🙏
AyseMehmett Meliisa gerçekten anne olmak çok zormuş herşey oğluşum için diyip katlanıyorum başka biri için kimsenin dayanabilceği bir şey değilmiş 🤦🏻♀️
__dilara__ Son 46 günümüz kaldı ama hayla şampuan deterjan ve parfümden tiksiniyorum ve iki gündür istifa ediyorum..
rahimesarp Meliisa benim doğuma 3gun var ve hala niğde bulantısı çekiyorum en çok zorlandığında bu oldu bel ağrıları falanda cabasi
Seymaben Meliisa 31+6 haftalik olucam 12 den sonra nefes alamiyorum kaburgalarim batiyor ve cati agrisi yasiyorum yuruyemiyorum o yuzden simdilik bunlar ilerde daha neler bekliyor bilmiyorum😐🥰
Hatice_ferit Meliisa bende aynı durumdayım şuan midem yanıyor midem bulanıyor bişey yiyemiyorum açım ama yiyemiyorum o yüzden midem daha kötü oluyor çok zor yaaa
Meliisa Hatice_ferit canın ne istiyosa onu ye özellikle ekmek çok ye bastırıyo ve dok tutuyo eyer ki çok bulanıyosa soda iç
gizzzy35 Meliisa Yok yaşayan çok varmış forumda gördüm doğumdan sonra geçmiş çoğunda. Kan basıncı sebebiyle oluyor dedi doktor 😌