Evinru zeynonunannesiiii Canım ben direk perinatoli aldm bugün randevu Banu Pakize ismi ..20+3olucam gitcegimde..insbakaRlar.oo hastanenin kadindogum bölümüne gitmedim ama hiç ben alirlar ins
SumsavMah zeynonunannesiiii hakan erenel nasıl bir tipi var bende dün bende gittim ama kağıtta başka doktor başka cikiuor
zeynonunannesiiii SumsavMah yanında kadın var ilk o ilgilendi öğlenden sonrada kendisi ilgilendi 40 yaşında fazla saçları hafif beyaz uzun boylu net hatırlamıyorum ama ilgili doktor
SumsavMah zeynonunannesiiii benim de kağıtta hakan erenel yazıyor ama artık omu değil mi bilmiyorum çünkü ilk İbrahim polata verdiler ama bayan doktor bakmisti
zeynonunannesiiii SumsavMah doktor direk kendisi bakmıyor yardımcı doktor bakıyor sonradan kendisi baktı
Edu 190544 Nasıl memnun kaldınız mı önce kadın doğumcudan randevu alıp o sizi perinotolojiye sevk ediyor demi siz istediniz mi riskli gebelik olunca mı gönderiyorlar. Bend martta randevu aldım kadın doğumcudan çam sakuradan perinotolojiye isteyeceğim vermez sevk etmez diye endişe ediyorum
190544 Edu ben gittiğim zaman memnun kaldım ilk önce asistanlar baktı sonra doktor geldi 30 veya 45 dk boyunca Detaylı şekilde baktılar ilk önce kadın doğuma gittim onlar beni perinatoloji bölümüne yönlendirdiler risk durumunuz var mı peki
MeyraRana Edu devlet hastanelerinde perinatoloji yokki anadolu yakasında yok yani araştırmalarda var. Ümraniye araştırma hastanesine ben gidiyrm murat bey Ayşegül hanım memnunum.
Glsnbysl 13 hafta 3 günlük hamileyim 2li testim yüksek down sendromu riskli çıktı.Zeynep Kamile gidiyorum bu arada.kadın doğum doktoru perinatolojiye yer açıyor siz kendiniz randevu alıyorsunuz 04 marta aldım. Amniyosentez istiycem.