SemaDemirta Arkadaslar Bursaya yerlesecegiz 30 haftalık hamileyim önereceğiniz uygun fiyatlı özel hastane ve doktor varmıdır?
YeldaKarakolcuKk SemaDemirta hayat hastanesine gidiyorum normal sezeryan farketmiyor 2200 tl Doğum , randevu ücretleri de 100 tl
GlhanSolak Ben özel Ceylan’a gidiyorum ama anlaşmalı kurum ile 2200 sezeryan normal 2080 tl normal de anlaşmalı kurum yoksa 2850 sezeryan fiyatı normal 2600 Sibel hanıma gidiyorum. Medicabil 2900 sezeryan normal 2600 genel de bu fiyat civarı diyebiliyorum.
SelinzgrSgan 1 ay önce esentepede doğum yaptım Gönül Doyran da sezeryanda normalde 2500 memnun kaldım 👌🏼🐣
deletedmom503 Osmangazi Guler Yıldız 3. Cocugumun da dogum doktoru kendisi cok cok cok memnunun 100.tl muayene ucreti 2300 tl normal sezeryan dogum ayni fiyat
YeldaKarakolcuKk SemaDemirta nigar hanıma gidiyordum 7 inçi ayıma kadar şimdi Nail’e Gökçe hanıma geçiş yaptım ismini çok duydum kendisinin
SemaDemirta YeldaKarakolcuKk ewet bende biraz araştırdım Nail'e hanımı duymuştum. Bursa'nın neresinde bu hastane merkeze yakınmı hiç bilmiyorum oraları yabancısıyım o şehrin
YeldaKarakolcuKk SemaDemirta Bende eşimle gidiyorum hep . Büyük şehir belediyesi yeni bina yaptı onun karşısı diyebilirim ben millet mahallesinden oturuyorum yıldırımda bana çok yakın