Medine3868 Haftadayım normalde 2 3 haftadır bulantı öğürme kusmam çoktu bulantı hapı içiyordum ve midem açlıktan kazınıyordu 2 gündür ne bulantı ne açlık hissi var sizce Normal mi? 6+1 de kalp atışını duymuştuk
kayraninannesii Medine3868 cok normal o haftalarda bir gün diğer gününe tutmuyor her gün farklı geçiyor 🥰
Birminikcivciv Medine3868 Bende 6. Haftaya girecem benimde bugün başladı. Biz daha bebeği görememiştik acaba bebek keseye yerleşiyor diye mi bulantım başladı
dilodilo Ben de 8. Haftadayım, ilk haftalar daha iyiydi ama ben de tepe noktamdayım sanırım bir gün su bile zar zor içebiliyorum, ertesi gün iyi gibiyim
kayraninannesii Birminikcivciv merhaba bu haftadan sonra görürsünüz bende 6 haftalıkkkem gitmiştim kalp atışını duymuştum
Medine3868 Birminikcivciv benimde bebek yerleşirken başlamıştı bulantım sonra kahverengi lekelenmem var 3 haftadır ama bugün bulantı kesildi lekenme devam ediyor
kayraninannesii Medine3868 yerleşme kanaması olabilir benimde bir hafta oyle olmustu doktor eski kanın o gelmesi gereken kan demişti
Medine3868 kayraninannesii kese alanında kanama var canım benim hiç kalkmıyorum o yüzden 1. Gebeliğim de kalp atışını duyamamıştık ama onda da bulantı kesilmişti bunda 2 kere duydum ama yine kesildi korkudan ölecem