haklisinesracim Sevdaerkose ilk hamileligimde peynir çok yiyordum her çeşit peyniri alıp deniyordum gece canım çekiyordu falan kızım oldu bu gebeliğimde de yine derdim peynir. İlk gebeliğimde tavuktan tiksinmiştim bunda da tavuktan tiksiniyorum bakalım bu ne olacak aynı gidiyor 😁
mavisevdamm_m Sevdaerkose tatlı diye öldüm dirildim diyebilirim bildiğin tatlı bı şey bulamayınca komaya giriyordum hala da öyleyim 😂 herkes erkek bu kesin dedi ama kesin olarak kız dedi doktor.. dün gece saat ikiydi eşim petrole gidip çikolata aldı halime dayanamayip 🙈
Villanelle Hiçbir şey aşermedim ama eskiden çikolatayı çok seven ben şimdi çikolata yiyemiyorum. Sanki damağımda yağ gibi kalıyor. Bebişlerimin ikisi de kızçe olacak
Dmteyll Tatlidan tiksinmiştim surekli baharatli ve ekşili şeyler yiyordum kilolarca limon mandalin yedim sonuç erkek ☺️
yasemin_- Sevdaerkose ilk üç ay tatlıdan soğudum çikolata bile yiyemiyordum genel de ekşi şeyler yemek istiyordum ama sonradan aksi oldu tatlı yemeye başladım ve erkek 🤷🏻♀️🤩🌸
Deniz93 Sevdaerkose 24 haftalığım ilk gebeliğim hiçbir şey aşermiyorum bende mi sorun var anlamadım 😂 ama gebelık öncesinde de sağlıklı beslenıyordum belki ondandır 🥰 ve oğlum olacakmış 🙏 canım tatlı falan da ıstemedi gecenin 3 ünde😂
Sinemmmasya Hiç aşermedim diyebilirim sadece kabak tatlısı istemişti canım onu dışında tatlı şeyler yedim genelde oğlum olcak