Ipek99 LinaEmine Hamilton R1 aldım fiyatı uygun ve çok kullanışlı. Ben bebeğimle tek çıkıyorum genelde o yüzden hafif bir araba aldım.
Ysgl26 Ben e bebekten baby plus marka olanı aldım 2700 liraya en uygun oydu. Gayet de sağlam ve kullanışlı diğer traveller gibi hantal değil. 1500 e sanmam sağlam bişey bulabileceğnizi
LinaEmine Ysgl26 çok marka var aslında 1000 altında bile uygun fiyatlı ama kalitesini araştırmam gerekiyor
Hakiko Baby hope Travel aldım 8 yaşındaki kızımı taşıdı 😅😅 daha uygun fiyatlı olarak İnstagram dan bebegold sayfasından travel sistem hediye almıştım 4-5 ay önce o da güzel fiyat- performans ürünüydü ben 900 gibi fiyata almıştım geçen 1500 dü sanırım
Villanelle Chicco ohlala twin aldım ikiz olanlardan. Ben 3 ay önce alırken 2100 TL idi. Şimdi 6000 TL olmuş 😲 cidden yuh
Kubrailkan LinaEmine doğruyu söylemek gerekirse hayır 😬🤭 bayağı ağır ve küçük olmuyor öyle kapanınca. Ama set vardı 2800e park yatak iç yatagi mama sandalyesi araba çanta hepsi olunca bide dediğiniz gibi bende çok görmeye başladım bu arabayı bu aralar. Biz oyuzden tercih ettik 🥰