Gmz5361 Kızlar, belirtisiz hamile olduğunu öğrenen var mı? Çünkü her adet öncesi göğsüm şişer karın ağrısı olur şu an yok anlam veremedim🙄 (adet günüm yarın).
Sgnn Gmz5361 ben hiç belirti yaşamadım ovulasyon testi ile öğrenmiştim. Her geçen gğn daha çok koyuluaşıyordu adete 4-5 gün kala da erken gebelik testinde çıkmıştı
yyagmurrsenn Gmz5361 🤚🏻 Regl belirtileri ile birebir aynı idi. Gögüslerm dolgunlastı ve hafif kasık agrıları.. fakat regl gününde ciddi bir kasık ağrısı oldu batar gibi girdi sonra karnım ve midem agrıdı hastaneye gittim karın agrısından o sekilde ögrendim. Hic hamile miyim diye düsünmedim cunku bildiginiz mide agrısıydı
OsmanEge_12 Gmz5361 evet 40 gün olmuştu yaptım normalde 28 günde bir olurum ama adetten 1 ay önce düşüğüm vardı hiç ihtimal vermiyordum sürpriz oldu
Ahsoka Ben belirti olmadan test yapmıştım silik çizgi çıktı sonra hemen o gün kan testimde Beta hcg 26 falan çıkmıştı bi kaç gün sonra tekrar yaptım 700 lerdeydi. Sanırım 5 veya 6 ncı haftamdayım ama hala belirtim yok.
Ahsoka Gmz5361 Adet günün geçince evde bir test yaptır ona göre anlarsın. Ben adetim düzensiz olmasına rağmen çok erken yapmıştım testi.
Kartaaneesiii Bende hiç belirti hissetmemiştim, hatta adet olucam deyip duruyordum baktım günüm geçiyor. 4-5 gün geçince bir test yapayım dedim öyle öğrendim zerre kadar bir belirti yaşamadım yani normal zamandaki gibiydi her şey 😅
Yildizparlak Gmz5361 bende hiç bir belirti yaşamadım.bugun.6 haftalık olduk ama halen hiç bir belirti yok en son keseyi gördüm xaha kalp atiisni duymadim.