Belginn 21 temmuz cumartesi günüydü annemle çarşıda geziyorduk kıyafet almaya çıkmıştım sonra bir ıslaklık hissettim acaba dedim terledim mi ama suyum gelmiş meğersem hafiften de karın agrılarım var tabi sonra kabine girip baktım ki nişanım gelmiş doğru hastaneye gittim tabi önce ebe gelip 3 cm açılmam oldugunu ardindan doktorumu bekledik oda geldi bakti ve 5 cm olmustu nts bagladilar ve suyumu patlattılar saat 4 bucuk gibi hastanedeydim ve saat 6 olmustu artik sancilarim tamamen siklasmisti ve yerimde duramiyordum kapinin onunde herkes benibekliyordu annem eşim herkes bende sabirsizlanmstim tabi artik ve saat 7 oldu acilmam tamamen gerceklesmisti 15 dakika sonra oglum dogdu gercekten cok zor ve anlamli bir 3 saatti Rabbim herkese hemencecik dogurmayi nasip etsin kimse acı cekmesin insallah simdi 40ımızı bekliyoruz cok sukur oglum yanimda uyuyor sabredin kizlar bol bol dinlenin sonunda bende yazdim dogum hikayemi sorulariniz varsa alabilirim🤗😌😍😎
Aksa_korkmaz Belginn Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin inşaAllah gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun darısı bizlerin başına inşaAllah ☺️