hayallliiim Kızlar merhaba benm şimdi 9+1 olmuşuz 3 hafta sonra randevu verdi kan alıp dawn sendromuna falan bakıyorkarmşya hepiniz yaptırdınız mı Rabbime emanet bebeklerimiz ama aldırmayı zaten düşünmiycez siz ne yaptınız akıl verseniz
Ozgeozgul hayallliiim ben yaptırdım tıp bu kadar gelişmişken faydalanmamak aşırı yanlış geliyor bana . Sonuçta olsa bile riski bilin yüzde yüz doğru değil zaten olasılık söylüyor doktor yaşa ve kana göre
Yesim619 hayallliiim ben yaptırdım herhangi bir risk varmı diye bakılıyor Allah a şükür bişey çıkmadı
litfenama hayallliiim riskli çıktı diye bebeğiniz sendromlu doğmaz. Risksiz çıktı diye de sendromsuz doğmaz. Aldırmakla ilgili bir test değil. Sonucunda aldırın demiyor kimse. Bilip buna göre hayatınızı yönlendirin diye yapılıyor.
Gamze__79 hayallliiim Bende yaptırmayı dusunmuyodum canım tarama testlerini doktor ikna etti beni yaptırmam için ıkılıyi ve üçlüyü yaptırdım sonuclarım guzel çok şükür ama sonucu bekleyene kafar da içim içimi yedi hep ben de kotu bısey olsa aldırmayı düşünmedim ama hıc hı zaman yaptırmak istıyosan eger yaptır için rahatlar en azından canım