BesteKc Selindrellaa bu postu açacağım güne kadar sabırsızlıkla beklemiştim, 99 a kadar zor geçti ama şimdi 35 gün kaldı aklım almıyor 99 dan 35 e nasıl geçti hiç anlamadım… bebek odası hastane çantası derken hemen bitti. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Selindrellaa kahvesever__ o kadar haklısın ki daha dün gibi yeni öğrenmiştim sürekli programa bakıyodum 🤭 maşallah 🙏🌸
kahvesever__ Selindrellaa zaman hiç gemiyecek miş gibiydi şimdi doğuma az bir süre kaldı rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Selindrellaa kahvesever__ gerçekten öyle 6 7 haftalıkken hatta post açmıştım zaman geçmiyor gibi diye 🤭😂 amin inşallah 🙏
Selindrellaa BesteKc oyy maşallah az kalmış iyice 🤩 ben de görüyordum biz ne zaman düşcez diye 🤭 amin inşallah 🙏🌸
kahvesever__ Selindrellaa aynen insan mutlu oluyor sonuçta evlatlarımıza kavuşacaz bundan güzeli Varmı tabiki yok
Busssx Selindrellaa 180 günü kalan ben iç geçirerek bakıyorum şuan bu posta hayırlısıyla bizde görelim o günleri inşallah 🙏 🥲
Selindrellaa Busssx inşallah 🙏 inan bana ben de öyle diyordum başlarda hatta post açmıştım zaman geçmiyor diye ama çok çabuk geçiyor gerçekten 🥰 🌸