Karellll Mahlem canım bende yiyorum hamileliğim başından şimdiye kadar her hafta yiyorum yiyceğin balıklar arasında
Htccmmvv Ben yedim çokta tazeydi ağzıma geldi hep normal midir sizce sonra geçti tabi ama bir endişelendim
Gagi Bennn yiyorum hemde bi oturuşta 1 kilo yerim😂😂😂 hamsi kırmızı cizgim. Çok yiyince bana da oluyor 😂😂 sanki balıklar midemden geri çıkacak gibi oluyor
mercimegin_annesiii Gagi kaç haftalıksın canım bi iştahım açılmadı benim yemek yemeyi özledim balık hamsiii üfff 😂
Gagi mercimegin_annesiii 37 haftaligim. Ama 1 aydır adam akıllı yiyemiyorum bir şey. Normalde 1.5 porsiyon yediğim şeyleri bile yarim porsiyon yiyorum. Mideme baskı yapıyor galiba 😭
Novaa Mahlem Hamsi, istavrit, sardalya en sağlıklı balıklardan ama mısır ununa bulanmış şekilde ve az yağda, fırında veya buğulaması daha iyi olur. Bol yağda kızartınca çok lezzetli oluyor fakat faydalı bir yanı pek kalmıyor😕
mercimegin_annesiii Gagi kıyamam ya allahım kimseyi açlıkla terbiye etmesin kötü hiç doyduğumu hissetmiyorum inş o günleri götürüm ☺️
burcuruli Mahlem ben hamsiden başka balık yiyemem mesela ama geçenlerde doktorum balık yiyor musun diye sordu evet ama sadece hamsi dediğimde pek onu önermiyoruz sen yanlış yoldan gidiyorsun dedi bana gülerek o yüzden vitaminimi balık yağı olan bir vitaminle değiştirdi ama yinede yiyorum yeme demedi sonuçta 😂😂