Aleeyy Yarın detaylı ultrasona giricem güzel anneler. Hamilelerin duaları kabul olur derler bizim icin kücük bir dua edermisiniz güzel seyler duymamız icin,,bir yanım sıkıntı icinde cunku.🙏🏻 Teşekkürler..
kckelf123 Aleeyy bende yarın detaylı randevum var çok heyecanlıyım inşallah sağlık dolu güzel haberler alırız 🌸
sumelegi Aleeyy rabbüm hayırlıs sağlık evlatlar nasip etsin hepimize🤲🏻👶🏻 İnşallah sorunsuz geçer canım🌸
tazebiranne_hg04 Aleeyy İnşallah sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza alırsınız kaç haftalık sizinki
Leyla13 Aleeyy yarın 13:30 da bende detaylı ultrason a giricem dua eder dua beklerim çok heycanli ve çok stresliyim 🙏😊😊😊
Aleeyy kckelf123 amin inşallah hersey güzel gecer🙏🏻🥰 yapmamız gereken birsey varmı herhangi bir bilgin varmı😊
kckelf123 Aleeyy 19 dayım bende tok olmamız lazımmış gitmeden biraz çikolata ve vişneli meyve suyu içsek hareketli olurmuş 🙃
Cigdemmylmzz Aleeyy bende dün girdim hatta aynı şekilde post açmıştım. Çok şükür hiç birşey çıkmadı herşey yolunda inşallah sizinde öyle olur 🥰
BusraAltin Aleeyy dualarim sizinle. Bende asiri stresliydim cok korkuyordum. Dokunsaniz aglayacaktim. Cok sukur hersey yolunda cikti 🙏💙 Sizde icinizi ferah tutun ☺️
Aleeyy BusraAltin amin inşallah cok tesekkur ederim 🥰🙏🏻 Cok sevindim sizin adınıza 🙏🏻 Sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah Allah😊
Eslemim34 Aleeyy Detaylı ultrason nerde yapıyor sunuz özel de mi devlette mi nereye randevu alınıyor?
Aleeyy Eslemim34 benim kendi doktorum özelde olduğu icin onun yönlendirmesiyle aynı hastanede yani özelde olucak randevuyuda hastaneden aldım