Mybabyboy Öğretmenim ve 22.haftama giriyorm. Meslektaslarima danismak istedigim konu şu ki nöbet tutmayı hangi hafta bırakıyoruz. Yani 23+1 oldugumda 24.haftaya girmis gibi kabul ediyor mu idare? Yoksa 24.haftayi doldurup 24+1i mi beklediniz😊
Ekin Mybabyboy 24.haftayı tamamladıktan sonra nöbet görevi verilmez hocam. Ama isterseniz daha nöbet ücretim kesilmesin diyorsanız dilekçe verip doğum iznine çıkana kadar tutabilirsiniz. Tabii eğer zor gelmezse🙂
Elifveoglu Mybabyboy doktorunun verdiği rapora bağlı 23+4ken vermişti bana 24 haftalık raporunu ve düşürdüler nöbetten rapora bakarak
Mybabyboy Ekin Meslek lisesindeyim o yuzden 1 hafta bile kalsa tutmak istemiyorum zor oluyor.😊 tesekkurler cevap icin
Mybabyboy Mrvttz sadece dilekce mi yazdiniz 24.haftam diye? Doktor raporunu gerek gormediler mi hocam?
Zeynepppp Ben de daha 18. Haftamdayım ☺ Okulum çok yorucu olmadığı için izne kadar ben devam edebilirim nöbete, idarem de sorunlu olmadığı için sorun yok şimdilik bakalım
Mrvttz Mybabyboy hic dilekcede yazmadim 😁 sana nobet yaziyor muyum dedi idarecim aylik hazirlaniyor bizde bende 23 bitti bi hafta daha tutmam gerek dedim 1 hafta icin aylik nobet listesi hazirlayamam tekrar bir haftada benden olsun dedi ne dilekce ne rapor hicbir sey de istemedi 😂
Zhlinn Ben ozeldeyım canm,eğer nobetımı kaldırmazsanız çıkarım dedim 1,5 aylıkken kaldırdım🙈 şimdi rahatım biraz daha
BayanBilge 24+0 da oldugunu belirten bi rapor vermen yeterli. Ben oyle yaptim.. Dilekce falan istemediler