pastel11 Kızlar 9+3 haftalık hamileyim halsizliğim bir türlü geçmiyor artık eve nasıl yetişeceğim nasıl işleri düzene sokacağım inanın içinden çıkamıyorum:( sizin halsizliğiniz ne kadar sürdü ??
Cgdm-altnkr pastel11 17 hafta oldum canım benim hala öyle halsiz yorgun hastalıklı gibi hissediyorum ve benim ikizlerim var 3 yaşında yetemıyorum 😔 nasıl olcak sonrası onu düşünmekten uyuyamıyorum 😟
Kavakyellerihercai pastel11 bende öyle tabiri caizse mal gibiyim artık tuvalete zor gidiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum bıraksalar sürekli uyurum
Ebeanne97 pastel11 18 haftaligim suan ama hala gecmedi halsizligimden dolayi cok uyuyorum ne zaman gecer bende bilmiyorum
Cigdemmylmzz pastel11 kız ben 22 haftalığım hala halsizim 😂😂 işten eve gidiyorum yeminle sanki dövmüşler beni gibiyim 😃
Kavakyellerihercai Cgdm-altnkr vallahi bende öyleyim daha başlarındayım ama hastalıklı gibiyim covid yüzünden de kendimi sürekli takip ediyorum koronada da belirtilerden biriymiş ya halsizlik
pastel11 Cgdm-altnkr Cgdm-altnkr allah yardımcımız olsun hepimizin sizin işiniz daha zor 😑 bir an önce geçsin diye dua ediyorum ama daha yolum var anlasılan 😀
Cgdm-altnkr Kavakyellerihercai bende domuz gribi atlattım çok berbattı.İnan ben tuvalete gidiyorum o bile çok yoruyor nefes nefese kalıyorum hep salak salak dolanıyorum.
pastel11 Cigdemmylmzz aynı bende sabah uyanıyorum sanki tüm gece uyumamışım da dayak yemişim yatakta 😀😀
Cgdm-altnkr pastel11 malasef işim zooorrr rabbim güç versin 😊 inşallah sizin hemen geçer benim yorgunluk ekstra bide cocuklardan uykusuzluktan da kaynaklanıyor sanırım. Sizin ilk gebelikse dinlenin bol bol 🌼
pastel11 Esraliiii b12 eksikliği vardı zaten ilac kullanıyorum onun için ama yine de bir türlü geçmiyor 😪
pastel11 Esraliiii doğru söylüyorsunuz havalarda etkiliyor ki ben güneş enerjisiyle çalısan bir insanım resmen 😀 insallah hepimizinki bir an önce geçeer
pastel11 Cgdm-altnkr evet ilk dinleniyorum ama kendimi de yetersiz hissediyorum bir yandan o yüzden yattığım zaman resmen batıyor bana o geçen zaman 🥲