dilara_cinar99 Kızlar doğumdan önceki genel temizliği (halı yıkama,cam silme..vs) kaçıncı haftanizda yaptınız ben 36 gibi düşündüm sizce iyi bı zaman mi
Beyzan738 dilara_cinar99 valla bende 35 36 gbi düşündüm bi pazar gunu esimle yapmayi dusnyorm tek zaten yapamam.. Yavas yavas yapariz artk
Mysaa dilara_cinar99 eğer kendizi iyi hissediyorsanız o haftalarda yaparsınız canım zaten devmlı temiz tutunca hamilelik pinpirikliğyle daha temiz oluyor 😊
Mrv1007 dilara_cinar99 ben 35’teyim pazartesi günü abla geldi cam perde yıkadık, halılarımı da yıkamaya yolladım. Doguma kadar yine çağjracağım bir kere ama yine bir sil süpür toz al yapılır
dilara_cinar99 Beyzan738 Yok zaten tek yapamam annem filen de gelicek yardıma beraber yapicaz erken filen gelir diye erken başlamayı düşünüyorum doğrusu 😊
dilara_cinar99 Mysaa Temiz tutarim tabi özellikle halılar konusu kafama takılıyor erken doğum filen olursa yıkamaya vermeden doğum yapmak istemiyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom727271 35den sonra yavaş yavaş yapabilirsin canım. Camları en sona bırak ama yine kirleniyor malum😂