funnymummy Gozde08 balıktan daha iyi 🙃kendim Koç burcuyum inadım evet ama kuru inat değil haklı olduğum konuda inat ederim karşımdaki anlamazsa He der geçerim😅 gayet merhametliyimdir arkadaş çevremde çok da sevilirim sevdiğim adamı severim sevmediğimi açıkça belirtirim gereksiz samimiyete hiç tahammülüm yoktur sen 38+1 de doğur bacım boşver milleti 😂
Gozde08 funnymummy hahaha dimi dimii 🤣 en iyisi bebeğime bırakayım bu kararı kendi bilir geleceği zamanı🤣
funnymummy Esmavoles biz de aynı ikimizde koçuz doğum günlerimiz bile arka arkaya ömrümde hiç bu kadar anlaşabildiğim bir erkek arkadaşım olmamıştı şükürler olsun eşimle olan ilişkimiz çok güzel 🙏
Esmavoles funnymummy yao isin espirisi bizde anlasiyoruz bizi gorenler cocuk varmi yerine ne zaman buyuceksiniz siz der😅 kavgamizda var oyle uzun kuslugumuz yok. En uzun küskünlügümüz yarim saat 😅kavgamiz bile cocuk gbi zaten kavgamiz en cok 3uncu sahislara yariyor gulup duruyorlar hallerimizi😅bir keresinde annem kendi kendine konusup artik uzulmicem torun yok diye daha bunlar buyumemiski cocuk yapsinlar demisti 😅😅🤣
Gozde08 Yabangulu1326 ayy allah yardımcın olsun seninde 😂 çok zor anı anını tutmayan çocuk. Benim yeğenimde öyle güler ağlar anlayamıyorum bazen ne istediğini🤣
Elifgoktug1 Gozde08 ya benim eşim koç burcu beklerse buda koç olacak ödüm kopuyor 2 kocla kafayı yerim galiba zor bi burç eşimden biliyorum😒😏😁
B1983 Gozde08 benimde ole ama ben koc olsun istyrm kendim balik burcuyum mesela tmm.iyiyiz ama hassasiz ben kizimin daha güçlü karakteri.olsun istyrm.benim ama zaten her halükarda 22 .23 olcak nasipse tabi
sh-1707 Gozde08 ben çok dua etmiştim babasına benzesin diye sende endişelenme canım her şey burçlarla alakalı değil aslında senin yetiştirme tarzın da çok önemli
Kdryemmr Eşim koç burcu kızım da koç olacak, vallahi ben oğlağım kendime inatçı derdim eşimden sonra olmadığımı anladım 😁Ama onun dışında çok çalışkan oluyorlar bu iyi ✌🏼😁
smyya1 Gozde08 benim eşim de koç burcu çok zor diyorum ki 10 tane çocuğum olsun onlarla baş gelirim seninle gelemem 😂
AlinaAraz Benim kızım koç burcu olacak. Buna çoook seviniyoruuummm😍 Inşa ALLAH sağ salim kucagima almayı nasip etsin RABBIM🤲🏻
Gulturann Gozde08 hayır kesinlikle oğlum 4 nisanda doğdu şuan 22 aylık cok akıllı uysal dediğimizi yapar hiç beni babasini üzmez
Saara1401 Gulturann benim oğlum da nisan da doğacak ister akıllı ister yaramaz olsunlar hepimizin evladını bağışlasın rabbim 🤲
Kelebekk-0307 Gozde08 ben akrep o koç birbirimizi yeriz artk ayy valla şimdiden derdine düşerim ben bunun 😂😂
Nilizze Gozde08 2 Koç Burcu arkadaşım var biri görümcem çok akıllı ve uyumlular inat die duydum ama sanmıyorum😅
Nilizze Nilizze hatta eltimin kızı Koç 5 yaşında dünyanın en güleç bebeği gibi geliyor bana 😇 az bi inadı olabilir bazen ama hemen unutur çok akıllı maşallah