Aryaablaoldu Sevdee- gerekirse alınmalı bence fiyatlar epey artmış. İlk gebelikte meme ucu kremi kullandim sadece. Kişiden kişiye değişir sanırım
kayraninannesii Sevdee- valla bende korkudan hem lansinoh krem birde gümüş kapak aldım çevrem cok cekti bu konudan nasıl etkilendiysem daha da krem almayı düşünüyorum
Senemturan Sevdee- 3. gebelgm gumus kpak filan hic almadm. eczaneden doktorn yazdgi gogus ucu kremi almstm ozamanlar isede yaradi bende baska bir seye gerek duymadm.
Sinemmmmm58 Sevdee- 2. Gebeligim ilkinde kullanmadm gerek de duymadm canim dogumdan sonra gerekli olursa alirsin bence
Sevdee- Aryaablaoldu doğumdan sonra duruma göre alsak olur yani . Krem var ama korkuyorum herkeste gümüş kapak öneriyor
Aryaablaoldu Sevdee- bunlar hemen temin edilecek şeyler kapak biberon emzik gerek olursa alınmalı bence. Her şey zaten çok pahalı 🥺
Villanelle Ben göğüs ucu kremi, göğüs ucu balmı ve göğüs kalkanı aldım. Gümüş kapak almadım ama yara vs olursa çok işe yarıyormuş diyorlar. Yara olup elimdekilerle geçmezse onu da alırım