Tutiko Kızlar hepsi buradada indirimli mustela ürünleri var şimdiden alıp koymak mantıklımı ? Fyatlar sürekli artıyor bebek bezlerini görünce şok oluyorum zaten ürün fiyatları ve milleri :: 500 cc mustela bebek şampuan 2 adeti 189 tl 100 ml pişik kremi 79 tl
Mercan28 Tutiko mantıklı tabi git gide fiyat artıyor ben 19 haftalığım depolamaya başladım bez ıslak mendil şampuan vs.
Aryaablaoldu Tutiko mustela şampuan göz yakıyor malesef 🥺 alırsanız önce kendinizde deneyin birde internet satışlarında sahte ürün çok oluyor mutlaka kontrol edin.
maviananas Tutiko daha geçen gün bir şampuana 150₺ verdim😵💫 eğer satıcısı güvenilir ise alın stok yapın ama tarihini de sorun mutlaka
litfenama Tutiko bunu ben de düşünüyorum ama son kullanma tarihinden dolayı alamıyorum. Al, iade et, tekrar ara, bul, bekle falan çok zor. İnternetten alışveriş yapmak zaten bana çok zor geliyor.
Villanelle Her şeyi şimdiden almakta kar var. 3 4 ay önce banyo filesi almıştım süngerli olanlardan 50 tl idi. Şimdi baktık 150 olmuş 🙄
Nesrincente Tutiko ya sampuanla o kdar para verip aldım ama hiç mi kokusu olmaz banyodan sonra hıc banyo yapmıs gıbı olmuyordu sevemedim ben bı yuzden bu bebişte almıcam mustela sampuan