Birminikcivciv Merhaba annişler bebeğinizi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz yada ne Zaman görmeye gideceksiniz ♥️👼🏻Kaçıncı haftada 🐣
Naazli Birminikcivciv 6 haftalıktı gittiğimde. Keseyi bebeği ve kalp atışını gördük ama duyamadık. 8. Haftada kalp atışını duymuştuk 🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Lulikli Birminikcivciv ben ilk kez 8+3te gitmiştim geç döllenmeymil 7+3 çıkmıştı iyiki öyle yapmışım erkenden gitmek çok mantıklı değil kanama lekelenme yoksa boşa tedirgin olmamak lazım en başından 😊
yagmurrrra Bende şuan 4+5 uygulamaya göre 6haftalık olunca dr gitmeyi düşünüyorum görmek için daha hiç gitmedim
Birminikcivciv Birgul Birgül gözümün nuru bazen benim başlıklarımı sen değişitiriyorsun niye yapıyon guzum bunu bana beni sevmiyon mu 😂 yakaladım seni birgüüüüüüül♥️😂
Birgul Birminikcivciv anahahshahaha ay ne güldüümmmm yakalandım 😂😂 başlıklar içeriği yansıtmalıdır sevgili annemiizz😀😀🥳
Birminikcivciv Lulikli Bende lekelenme vardı ilaç kullanıyorum şimdi. Birde bebeği görseydim inşallah 5+4 şuan
Lulikli Birminikcivciv 7den sonra inşallah görülür yinede erken gitmeyin bence ilacınıza başladıysanız