Egenin_Annesi1504 Kizlar yakinda dogum yapip esi sancı cekerken iceri giren varmi eger giren varsa yani doktorlar fln geliyo ve esin icerideyse tuş fln yapiyolar nasıl oluyo ben anlamadım beni bi aydınlatın😑
Sinemmmmm58 Egenin_Annesi1504 sanci odasina kimseyi almiyorlar benim telefonumu bile almamislardi odaya
Aycan051415 Egenin_Annesi1504 yanında kalacak başka kimse yoksa esin yanına girebiliyo ona göre ayarlıyorlar açıklığa filan bakarken yatağın etrafını perdeye kapatıyorlar acillerde oluyo öyle bakıyorlar sonra geri açıyorlar perdeyi
-Aselimm- Ben ayın 10unda yaptim eşini falan almıyorlar yanina ama telefonun sende oluyo iletişim kurabiliyorsun benim sanci odası iki kişilikti zaten normalde alınıyormu bilmiyorum ama benim eşimi almadılar
Sinemmmmm58 -Aselimm- telefonu yine iyi vermisler bana vermemislerdi ben gizli gizli sokmustum malesef
Sinemmmmm58 Egenin_Annesi1504 yeni yapmadim 1.5 sene oluyo suan 2. Ye hamileym ve hala orda kontroldeyim. Telefon icin makineleri bozma riski var demislerdi
-Aselimm- Egenin_Annesi1504 demedim ama acil girişinde zaten eşime sen çık dediler hemen oradan almayınca bende bisi demedim
Egenin_Annesi1504 Sinemmmmm58 bende 2 sene önce yaptmda o zmn korona zamaniysi ve baya hersey riskliydi benim esimide almamislrdi telefonu giysilerin icine koy demisleri ystigin altina koymstm smdi aliyor dio herkes genelede
-Aselimm- Sinemmmmm58 yok sorun yapmiyolar artik girişte hatta sordular telefonun yanında mı değilse al diye
Sinemmmmm58 Egenin_Annesi1504 ama sanci odasiyla dogum.hane ayni yerde oldugu icin sanmiyorum yine alacaklarini belki telefonu alirlar ama esi zor
Egenin_Annesi1504 Sinemmmmm58 biliyorum bende orda yaptm dogumumu 2. De orda yapicam gene sanci cekerken esimi isterim alirsalar alirlar artik🤣
Sinemmmmm58 Egenin_Annesi1504 benim ilki sezeryanla sonlandi malesef buda sezeryan olacak 🤣 sanirim sanci seyinden kurtuldm
Aycan051415 Egenin_Annesi1504 doğum sırasında 😅 perde olayı gözünde canlansın diye acildeki gibi dediim🤦♀️🙈
Egenin_Annesi1504 Aycan051415 acillik bi durum olmadi bende sukur o yuzdn bilmiyorumki 2 sene once dogum yaptgm icin smdiki durumu nasil merak ettim acikcasi siz ne zmn dogrdnz
Aycan051415 Egenin_Annesi1504 martta dogumum olcak ama iki eltimde orda doğum yaptı oyuzden biliyorum biri 6 ay önce biri 8 ay önce