minigiminannesi03 2022bebeki dun aksam ustu çıkmış zaten canım okadar hızlı çıkacağını tatmin edememistim
2022bebeki minigiminannesi03 ay hadi gözünüz aydin😍 Cok cabuk isliyor şartlara uyuyorsaniz. Allah’ım bundan sonrasini da kolay eylesin
minigiminannesi03 2022bebeki inşallah canım bakalim pazartesi doktorum var 1 ay bekleyecekti bakalim pazartesi ne diyecek ilac verecek mi heyecan bastı umutlandım tekrar rapor verilmezse diye korkuyordum çok şükür hemen geçti elime
2022bebeki minigiminannesi03 ilk rapor çıkaracağım zaman ben de sizin gibiydim sonra rahatladım :) ben de bekleme surecindeyim reglin 2. Gunu gidicem uygunsak baslanacak. Rabbim hevesimizi yarida birakmasn inşallah
minigiminannesi03 2022bebeki Amin inşallah canım allahim isteyen herkese gebelik ve evlat kucağına almayı nasip etsin
minigiminannesi03 minigiminannesi03 inşallah pazartesi olsun diye bekliyorum bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum resmen 1 ay bekleyecek mi yoksam hemen başlayacak mi
1-M-i-n-i-k minigiminannesi03 rapor çıkıyor ama sonra gerekli evraklar için size kağıt veriyorlar bi de durumun aciliyetine göre gün benim yumurta rezervi sınırın altında olduğu için öne aldılar kısmetse Nisan ay’ında başlıycam
1-M-i-n-i-k minigiminannesi03 yaaa aşırı mutlu olduö Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin♥️🙏🏻
1-M-i-n-i-k minigiminannesi03 öyle söyleme canımmm herşeyde vardır bir hayır güzelliklerle yeniden nasip olsun inşallah 🙏🏻