Serapmehmet_19 maviananas hafta sonu perdelerimi yıkayacağım kabartma tozunu ilk kez duydum mutlaka deniycem, gerçekten beyaz yapıyor mu canım, bu arada teşekkür ederim
maviananas Serapmehmet_19 bende instagramda görmüştüm denedim tertemiz oldu perdelerim. yapacaksanız ikisini sicak suda karıştırıp eritin öyle deterjan gözüne katın. rica ederim
Serapmehmet_19 maviananas tamam canım aynı dediğin gibi yapicam inşallah ama bulaşık tableti finish değil de fairy olsa olur mu, fairy kullanıyorum da
Tuanacam Cotanakk ben perdeleri yıkarken her zaman çamasır sodası koyarım misss gibi yapar toz deterjan+soda+yumusatıcı mis gibi perdeler oluyor tatlım tavsiye ederim
Emossk guzelbebegimmmmm fairy parcaliyor sakın kosla vanish tül ya da leke çıkarıcı dökün Omo Matik le yıkayın ön yıkama ile tertemiz olur
maviananas Serapmehmet_19 ben hiç fairy kullanmadım ama burda yorumlarda onu kullanan baya kişi var oda oluyordur mutlaka
Tuanacam Cotanakk evet çamaşır sodası alıyorum yarısını deterjan yarısını çamaşır sodasıyla yıkıyorum benim de perdelerim tam beyaz değiller,kırık beyazlar uzun süre pislenmiyor ve beyazlığını kaybetmiyor sodayla yıkadığımda
Tuanacam Cotanakk fairy koymayın çamaşır deterjanı çamaşır makinasına bulaşık deterjanı bulaşık makinasına uygundur.
Cotanakk Tuanacam benim perdelerim de kırık beyaz tavsiyenize teşekkür ederim bunu deneyeceğim ön yıkama yapıyor musunuz
Cotanakk Tuanacam koymayacağım zaten içime sinmedi ya makineye ya perdelere zarar verebilir diye düşünüyorum
Tuanacam Cotanakk vallahi ön yıkama yapmıyorum sanırım makinamda 30 derece 30 dk programım var onda yıkıyorum gayet güzel yıkıyor eğer ki tüm evin perdelerini aynı anda yıkıyıcaksam 59dakikalık programımla yıkıyorum.
Umay21 Cotanakk Alo kullanıyorum bir tanede bulaşık tableti atıyorum bir tatlı kaşığıda toz şeker koyuyorum yada bir tüp şeker çok güzel yapıyor
Damla34567 @Sumiire Perdeyi aşındırıp sonradan yırtılıyor kullanmamanızı tavsiye ederim bulaşık tabletini ☺️
Sumiire Damla34567 Kayınvalideminkileri öyle yapıyorum genelde cok kirli oldukları için 😂 duymamıştım bunu hiç aslında bişryde olmadı 3 senedir aynı taktikle yıkıyorum