GgKk654 Bibs de lux ve bibs colour arasındaki farkı bile var mı acaba bibs de lux emzik 0-36 ay diyor diğerinde ise ay ay yani 0-6 ,6-12 diye gidiyor. Hamileyim suan ve hangisini almalıyım kullanıp memnun kalan var mı
Oznurysff GgKk654 Bebegın surkelı agzında olursa kaucuk oldugu ıcın 1 aya tabi gider şişiyor cunku ama tavsıye ederım önerilen bir emzik silikondna dha iyi ayına göre alın derim uçları ay ay ona göre bebek emdıkce ucuds büyüyor Zaten
Suzanne Ben bibs emzik almak istiyordum ama ömrü 5 hafta kadarmış internet sitesinde yazıyor o yüzden almaktan vazgeçtim
Suzanne Deletedmom623737 kendi sitesinde yazan açıklaması bu canım bende bu nedenle vazgeçtim almaktan
Deletedmom623737 Suzanne Ay kız valla arkadaşım kullandı parçalanmadı anlamadım bende 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
holly Suzanne ben 0/6 ay aldım 4 haftada şişmiyo ki. Uyurken emiyo bebeğim belki ondan uzun süre deforme olmadı çevremdeki herkes kullanıyo hiç parçalanma görmedik 5 ay rahat kullandı ikili almıştı m tabi
Suzanne Deletedmom623737 bende bilemedim ama o riski göze alamam Allah korusun 🥲 belki fotoğraf çekimi için bir tane alırım belli olmaz 😅😅😅
GgKk654 @Suzanne sizin bu dediklerinin kauçuk uçlar için gecerli şişme yapıyor cunku ben zaten kaucuk istemiyorum toz topluyor cok dediler. Silikonda böyle bir sorun ılmuyormuş.
Suzanne GgKk654 silikon emziğin altında da 4-6 hafta içinde değişmesi önerilir diyor ama tercih sizin tabi 🙂
GgKk654 @Deletedmom623737 canım kaucuklarda parçalanma oluyr silikonda bir sorun olmaz ayı büyüdükçe her emzikte zaten değiştirme oluyor doğduktan emzik bırakana kadar aynı emzik kullanılmıyor hoş. Ama o kopan kaucuk
GgKk654 @Suzanne çünkü kauçuk şişiyor silikon alkn sizde. Bende bu iki çeşidin ne farkı var diye sormak istedim birinde 0 6 ay falan diye gidiypr bunda ise de lux olan da 0 36 ay yazıyor ondan farkı anlayamadım
GgKk654 @Suzanne kopması açısından değil hijyen açısındandır o. Cünkü silikon şişme yapmaz bilginiz olsun😊
GgKk654 @Suzanne sonucta aynı emziği aylarca emzirmeyeceğimizden ne alırsanız alın qrada değiştirmek lazım tabi👍🏻 yinede siz bilirsiniz ama kopma ve şişme kauçukta olur sadece bibs te değil hangi marka alırsanız alın👍🏻
Poyrazin_annesi Bu bips emzıkler burnunun altına degıp yara yapmıyormu dıger emzıklerde burun için oyuntu var. Cok merak ettm 😊