Mrsyalcin Kızlar ben hep sağ ya da sol tarafa yatarım ama bazen uyku sersemi sırt üstü olarak uyanıyorum elimde değilken. Bir yazı okudum hamileyken sırt üstü yatınca kordon dolanıyormus cok korktum gerçekten öylemi ya ben uykudayken yatiyorum haberim olmadan yani sırtıma top mu koysam öyle uyumamak için çok korktum suan 😭😭😭😭
tugbaacng Mrsyalcin uykudayken dolanır, çok yatarsan dolanır, yükseğe uzanmaya calısırsan dolanır. Hurafe hepsi. Dolanacağı varsa dolanır.
Glsh14 Mrsyalcin Doktorum bna sag sol ve sirt ustu yatabilecegimi soyledi sadece yuz ustu yatmani istemiyorum dedi
superstar_00 Mrsyalcin Uygulamanın Blog yazan kısmında hamilelikte yatış pozisyonlarini okudum az önce sırt üstü yatışta herhangi bir sorun yok
tugbaacng Bernako ben istesemde sırt üstü yatamıyorum belim ağrıyor nefesim daralıyor. Ama bazen sırt üstü uyandığım oluyor. İnsanlık hali yani naparsak yapalım uyuyunca kontrol edemiyoruz 😄
Mrvll Bernako hepsini yapan ben. Dolandi 🤦🏼♀️🙈(34 haftalık) ama alakası yok diye düşünüyorum, hurafe bence de
Deletedmom727271 Kim uydurmuş onu canım. Dolanacak olsa her türlü dolanır bebek içeride sürekli hareket halinde. Allah bilir onu niye içinize böyle kuşkuları bilerek düşürüp hamileliği kendinize zehir ediyorsunuz. Sırt üstü yatmak bebeğe kan gitmesini engellediği için uzun süre yasak. Bebek rahatsız oluyor sadece. Sağlıklı doğumlar dilerim 🌼
Bernako tugbaacng öyle tabi hafta büyüyünce yatamıyorsun zaten. Bence bu tarz şeyleri kafaya takınca oluyor.
Beyzan738 Glsh14 ay valla varya sola yafa yata solum curudu popom belim uyusur oldu bazen dayanamayip bir iki dk duz yatiyorum sonra donuyorm soluma 🙄 bu kordon meselesini bende kafya takar oldum kac gündr.. Hareketlerinde azalma var stres yapıyorum 33+5 haftlgm
gamzosgamzos Mrsyalcin ben sırt ustu yatmıyorum yani istesemde yatamıyorum ama bebeğimin boynuna iki tur kordon dolanık yani alakası yok bence
Tubakay Mrsyalcin daha dün doktoruma bu soruyu sordum ve dedi ki senin yapacağın hiç bir şey kordonu dolandırmaya bebek içerde hareket ettikçe dolanabilir açılabilir bizim disardan müdahalede bulunmamız mümkün değil dedi ayrıca karnına çarpma vurma gibi büyük darbeler olmadığı sürece bebeğe dışardan hiç bir şey olmaz diyor 😊hepsi Rabbime emanet 🤲
bebislerimi_buyutuyorum Mrsyalcin gerçekten merak ettiğim sorulardan biriydi bende gece bir uyanıyorum sırt üstüyüm ama internette yazılan her bilgi doğru değildir ben biraz araştırma yaptım bu konuda ve sırt üstü yattigimiz zaman rahime giden kan akışı yavaşlıyor buda bebise oksijen gitmesini engelliyormuş çok önemli bir detay bu dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım 😐🙁
Eslem_1 bebislerimi_buyutuyorum ben de gece ne zaman uyansam sırt üstü buluyorum kendimi hiç anlamadım acaba o halde kaç saat uyumuş vaziyette oluyoruz Allah bilir 🤷🏻♀️ Artık alarm kurmayı düşünüyorum saat başı uyanmak için 😂
Villanelle Öyle bir şey yok tabii ki. Sırt üstü yatınca bebeğin ağırlığı omurgana binecegi için biraz belin ağrır o kadar
bebislerimi_buyutuyorum Eslem_1 ben bazen eşime diyorum gece uyanirsan beni öyle görürsen uyar diye,ama gerek kalmıyor çoğu zaman çünkü 18 aylık bir bebem var ister istemez geceleri bazen uyanıyor farkettiriyor sağolsun 😅🥰💖
Kelebekk-0307 Mrsyalcin uykuda ne yaparsak yapalım kendimizi kontrol edemeyiz ki bende sırtıma bir şeyler koyuyorum ama ona rağmen o şekilde uyandığım oluyor 33 haftalığım kordon dolanması filan yok demek ki onunla alakası yok dolanacagı varsa dolanıyor ekstra bir çabaya girmenize gerek yok düşünmeyin öyle şeyler olmaz insallah.
Bebiscann Mrsyalcin hepsi saçmalık canım dolanacağı varsa ayakta gezerken bile dolanır, sıst üstü yatmak iyi değil ama, bebeği besleyen damarlar sırt tarafında, çok sırt üstü uyunduğu zaman bebeğin sağlığı için iyi değil