Gamze__79 Kızlar aranızda yüksek olan varmı 2 ay once değerim 0.65 ken şimdi 4.2 ilaç kullanıyorum ama öğleden sonra gitcem sonucum için doktora size de Bi sorayım dedim tek Bende mi böyle merak ettim açıkçası gunde kaç kere içiyorsunuz birde troid ilacını
Ela6161 Gamze__79 ben yillardir kullaniyorum gebelikten önce 1 in altindaydi sonra bi anda 3 oldu 125 lik hap aliyorum sabah ac karnina, yarim saat sonra kahvaltı
Melike464860 Sabah aç karnına içiliyor ben 75ml içiyorum gebelikte çok daha sık kontrol ettirmek gerekiyor
Gamze__79 Melike464860 farklı Bi doktora gidiyodum o ayda 1 demişti kontrol için o doktor temelli gitmiş şansıma diğer doktora gittim sonra o da 2 ayda 1 dedi bana da cok geldi 2 ay ama bilmiyorum nasıl yapar artık ya dozunu artırır ya da ilaç sayısını sanırım benimki de euthyrox 50 mcg tablet
Gamze__79 Ela6161 evet benim de oyle sabah ac karnına yarım saat sonra kahvaltı ama sanırım benimkinin dozu az 50 mcg
Melike464860 Gamze__79 2 ay çok ya benim ki 2.30 olduğu halde ayda 1 gel dedi . Gebelikte hormonuyla iniş çıkışlar olabiliyor TSH da o yüzden daha sık kontrol gerekiyor
Bsra0681 Benimde tsh değerm 0.1 düşük çıkıyor ve en son 0.12 olmuş doktor normal seyirlere çıkmaya başlamış dedi ayda bir kontrolüm var
Gamze__79 Melike464860 aynen canım banada çok geldide işte doktor oyle dediği için bakalım belki şimdi ayda 1 çagırır kontrol için inşallah