babyninannesi dun saglik ocaginda tetanoz yaptirdim , sabaha karsi siddetli vucut agrim basladi, boyle olan varmi tetanozla ilgisi olabilir mi?? her yerim dökülüyo resmen yataktan cikamiyorum
Eslem_1 Duygudikicidkc benim de sadece kol ağırım oldu 3. Günümdeyim biraz hafifledi sizin ne zmaan geçti ya da geçmesi için ekstra bi şey kullandınız mı yaptınız mı🌸 babyninannesi
bebislerimi_buyutuyorum babyninannesi evet kardeş bende senin gibi oldum belki de her bünye bir değildir bazilari çok hafif geçiriyor bazıları da bizim gibi yatak döşek oluyor sanırım ilk doz olduğu için bu kadar etkilendiniz sizde ben yaklaşık 1 hafta kolumu kaldiramadim.. İkinci dozumda sanki bir sivilce varmış gibi ağrı yaptı sadece çok geçmiş olsun
Duygudikicidkc Eslem_1 sadece çok agrı olırsa parol iç dedi en fazla 1 hafta sürüyor sonra geçiyor benim 2.doz oldum birincide 1 hafta sürdü
babyninannesi bebislerimi_buyutuyorum canim sadece kolum agrisa.sikinti yapmicam kolum agriyor zaten ama tum vucudum da agriyo yatiyorum , vucutunda boyle agrimasi normal mi ilk doz evet
bebislerimi_buyutuyorum babyninannesi evet evet normaldir korkma valla ağrılarını dün gibi hatırlıyorum 🙁😐
nurkubra- Eslem_1 yok benim doktorum bebeğin hareketini hissetmeden vurduma iğneyi dedi bende bunu söyleyince ablama Ablamın iğnesi vurulmadan doktor bebeğin kalp atışını dinlemiş ilk duymamış aşı vurmayıp bir hafta sonra gel demiş benim de ilk gebeliğim acaba herkesin bebeğinin kalp atışını dinliyorlar mı diye merak ettim
Eslem_1 nurkubra- kaçıncı haftadasın canım ben 18. Haftamda hissetmeye başlamıştım 20+4 de aşımı oldum aşıdan sonra 1-2 saat içinde yine hissettim hareketlerini ama sorun teşkil edeceğini sanmıyorum yine hissedersin bence 🌸doktor neden öyle dedi acaba aşı hareketi kısıtlıyor mu normalde bebeğe hiç etki etmiyor diye biliyorum
Eslem_1 mavi18_ normalde bana 15-16 gibi yapacaklardı sanırım ama ben burada herkes genelde 20. Haftasında yaptırdığı için 20 yi bekledim 3. Aydan sonra her hafta vuruluyormuş ama sanırım 🌸
nurkubra- Eslem_1 yok hayır bebeğe etkisi yok ama neden öyle dedi bilmiyorum 😊ben 20. Haftamdayım bir hareketlenme var ama ilk gebeliğim olduğu için bebek hareketimi mide hareketimi şuan çok ayırt edemiyorum.son günlerde daha net gelmeye başladı o hareketler tabi☺️☺️🌸
Dilayyyyy babyninannesi evet asi ertesi bnada yapti parol kullanblrsn dedi ama onun bi faydasi olmuyor diye içmemiştim gercekten de sarsiyor biraz aşı