Papatyaytt Bahar-hivda2020 yokk kız korkma valla çok zor kötü bişi olsaydı herkez 1. Bebeğini dogurunca ikinciyi yapmazdiii öyle düşün😅ins halledicez ya üstesinden geliriz kadınlar gucclu varlıklar
Bahar-hivda2020 Papatyaytt güçlüyüz diye her zorluk bizde arkadaş BNde ikinciye hamileyim zaten işte yaşamış olduğum için biliyorum Korkuyorum ya😖
567833 Tubaaanurrr Ebru_3804 aynı kaderı yaşıyoruz sızınle benımde aynı 4ve 2yasında çocuklarım üstüne sürpriz bı tane daha onada 55 gün rabbım sabrını verır ınsallah sızın normal dogum mu?
Durununannesi46 L_51 34+4 son 38 bizim de ☺️ Dün çok şiddetli sancı yaşadım 10 dk sürdü. Korku filmi fragmanı gibiydi 🙈 erken doğum riskim de yok ama neden oldu sancı anlamadım 🤷🏻♀️
Gmzeucr Son 29 heycan dorukta umarım oğlum 39 haftayı dahi beklemez 38 de doğurmayı çok istiyorumda heycanlıyım oğluma kavuşacağım içinde çok mutluyum bu son zamanlarıda hayırlısıyla geçirmeyi Nasip etsin Rabbim hepimize 🥰
Zynbnur Pembeannee ne yapmayı düşünüyorsunuz bende öyle oldu ilk doğumda kendi sacımı bekledim sadece doktora muayeneye gidiyordum suni diyordu ben birşey demeden çıkıyordum 42 de kendi sancımla doğdu