Icimdekimucize Kızlar hamilelikte ayva bebege iyiymiş ama bu ayvayı ne zaman yemek lazım ben 18+6 haftalık hamileyim her zaman ise yarar mı yoksa en başından mi yemek lazimdi
Esrasel Icimdekimucize ben ayvaya aşerdim sürekli hamileliğimin başından beri yiyorum 29 haftalık olduk hala yiyorum 😄😄
Dila0123 Bi arkadaşımda ayvanın çekirdeğini yüzüne sürersen bebişin gamzeleri olur diye söyledi bakalım artık ☺☺
Esmaa Selam kizlarr bana soylemislerdi cok ayva yiyenin cocugu guzel olurmus bende cok yidim simdi hic isdemiyorum
humaninannesi61 Ayva yiyenin çocuğu güzel olur hadis-i şeriftir bu😌 Ama gamze kısmında bir çok anneden ben de duydum çok yedim ve gamzeli oldu diyenleri 😅 Benim eşimde var gamze çokta yemiştim ayva İnşaAllah kızçemde de olur 👶🏼❣
Icimdekimucize Evet kızlar bunları bende duydum ama hangi ayda yemek lazım buna dair bişey bulamadım ilk 4 ay mı ya da sonra mı bilemedim oluyor diyorlar yenilince ama bakalım kısmet 😊
Zhlinn Gebelerın ayva yemesıyle ilgili dınımızdede çok güzel yeri var. İyi ahlaklı da olur inşallah. Bol bol yiyin hem ayvacık tüyleri de olur 😊 tüysüz olur, kış mevsimi hem çokta sağlıklı,bende yiyorum
BraEce Bende bol bol tüketmeye çalışıyorum hamilelikte çok faydalıymış bebek için birde doğumu da kolaylaştırıyormuş 👍🏻