Kelebekk-0307 Merhaba, henüz doğum yapmadım tecrübe etmedim ama humana süt arttırıcı cayi kullanan var mı aramızda faydası oluyor mu? Memnun kaldınız mı ?
MiniMiniKus Kelebekk-0307 Bebeğim 2 aylık 2 kutu bitirdim humana ilk ay bende gram etkisi olmadı hatta tam tersi sırf şeker ve tatlı süt yapmaz sadece kilo yapar Emziren anne birası diye geçiyor peja var onu dene derim Milk Tea Naturpy alabilirsin bitki çayı en azından Bir de bol bol su tüketmen lazım 3 litreye kadar Mayalı şeyler tüket ve yeşillik bol bol ye kuru soğan vs Kısacası o tür şeyler yerine daha sağlıklı şeyler e kaç ki sütün de kalitesi doyuruculugu artsın Probiyotik tüketmeyi de ihmal etme :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Elifgoktug1 Kelebekk-0307 Milk tea ve lactamil kullandim ben çok memnun kaldım ikisinden bunda da alicam nasipse
Merveb46 Kelebekk-0307 tadını çok severek içmiştim kırmızılı olanı sütüm iyiydi oğlumun kilo almasıda iyiydi
Eckd Ben de henüz doğum yapmadım bana fiyatı yüksek geldi aktardan milk tea diye bişey aldım 30tlye tecrübeli anneler bilgi verir belki ben de bekleyeyim hastaneye götürmemiz gerekir mi bu çayı acaba
Kelebekk-0307 Eckd bende bilmiyorum ki ama götürebiliriz gibi geliyor çünkü ilk zamanlar lazım olacak bir şey süt arttırıcı bir çay neticede bir de rezene kimyonlu çayı var gaz için benim kuponum var onunla alacağım iste süresi bitmeden yorum almak istedim
Eckd Kelebekk-0307 ben de çantama koyayım o zaman, rezeneyi duymuştum ondan da alayım doğum sonrası alırım olmadı
MiniMiniKus Eckd Milk tea bende çok duydum ve yeni basladım açıkçası kullanmaya Bebeğin gazına da iyi geliyormus ayrıca Umarım size de iyi gelir Sağlıkla kavusun inşallah ❤️
Kelebekk-0307 MiniMiniKus ben içeriğini bilmiyorum açıkçası sekerliyse zaten içemem şekerli şeylere içemiyorum çünkü alternatifleri bakayım ben teşekkür ederim 🙏
MiniMiniKus Kelebekk-0307 Aşırı tatlı Çayı falan şekerli içerim mesela ama o asırı midemi bulandırıyordu
Poyrazin_annesi 2 hafta sonra dogumum var ve benden 1 samla süt bıle gelmıyo. Acaba bndemı alsam bu çaylardan