Kbrayankkk Kızlar oğluşum 5 aylık olucak 27 sinde agzinda beyaz bi şişlik gibi sey var anneme sorunca dis dedi patlatcak sizde de varmı böyle şey çok kuduruyor bi de nasıl yapcam😂
tazebiranne_hg04 Kbrayankkk soğuk şeyler rahatlatır bir meyveyi buzluğa koyup verebilirsiniz havuç gibi mesela
Kbrayankkk tazebiranne_hg04 ama daha ek gıdaya geçmedik ki martda gecicez 1 ay var 6 aylik olmasina daha 5 ayina bile girmedi 27 sinde girecek
tazebiranne_hg04 Kbrayankkk havuç sert olduğu için onu ısıramaz kopartmaz amaç damağını rahatlatması 😊 Ama tabi annesi sizsiniz benimki öneri 🤗
Sumiire Kbrayankkk soğuk şeyler yatıştırıyo diye biliyorum havuc vsbuzluga koyup veriyolar doktorlarda öneriyo sizde diş kaşıyıcı koyun zaten içinde su olmasının amacı o bence
Sumiire Kbrayankkk oy minnosum benim ya olsun bunlar zahmetli ama güzel seyler eğer cok soğuk sert gelirse soğutucu kısmınada koyabilirsin soğuk olması yeterli olur onun için
Sumiire Kbrayankkk benim ilk hamileliğim ama ablamın bebesine yapıyoduk hemen aklına gelmesşn kimden öneri alıp deniyorum diye 😂😂