Czn2105 Merhaba arkadaşlar geçen hafta cuma muayeneye gittiğimiz de kesenin 5. Hafta da ama bebeğin 6+1de olduğunu söylemişti doktorumuz. Kalp atışı olması gerekenden daha yavaş bu yüzden kürtaj öneriyorum dedi bende kalbi durana kadar düşünmüyorum demiştim. Yarın tekrardan muayenemiz var ve doktor haftaya kadar kalbinin durabileceğine hazırla kendini demişti. Kalbinin durduğunu anlayabilir miyim şu an 7+5teyiz fakat kanamam kasık ağrım bel ağrım vs yok parça yok ve hala göğüs hassasiyeti sabah mide yanması vs oluyor az önce de koyun beyni aşerdim sanırım burnuma kadar kokusu geldi ağzım sulandı. Umarım yarın güzel haberler alırım. Başına böyle şeyler gelip sağlıklı bir gebelikle devam etti mi ?
Czn2105 Czn2105 https://imgyukle.com/i/EVbwUf Gebelik kesemiz de bu burada da belli olması gerekenden büyük gibi bebek Rahmi dolduruyor
moom222 Czn2105 12 haftalikti ilk bebeum sekiz haftada kalbinin durduğunu söylediler 5 haftalık ve sekiz haftalikken almıştık kalp atışını ikinkere duymuştum tam 12 haftada randevum vardı ama lekelenme olunca acile gittik ve kalp atışını 3 hafta önceden durduğunu soylediler yarım saat baktı doktor kalp atışı alamadı aynı hastanede kürtaj olacaktım sabah iki doktor daha baktı biri alttan biri karından hiç bir şekilde kalp atışı alamdik seni korkutmak için yazmıyorum cnm benm başımdan böyle geçti hiç bir belirti falan olmadan sadece lekelenme birden gelince anladım ama yinede başka doktora git cnm bidaha baktirnbi hafta bekle gerekirse çünkü bekleyip sonra tekrar rüyanda var bebek küçük olsugu için kalp atışı alınamıyor bazen içini ferah tut Allah buyuktur
Nrbnn İçini ferah tut, tek bir doktorun dediğinede inanma bence canım, olmadı bir başka doktora daha git. İnşallah güzel haberlerini duyarız, bizede haber ver yarın, dualarımız seninle 🤲🏻🤲🏻
Czn2105 Nrbnn ya Allah razı olsun burada kötü şeyler yazıyorum belki ama böyle mesajlarla kendimi toparlayabiliyorum iyi niyetler dualar çok teşekkür ederim.
Deletedmom455465 Mide bulantiniz var mi acaba? Mide bulantısı çok belirleyici diyorlar. Tabi herkeste aynı olmayabilir. Yüreğinizi ferah tutun inşallah kalbi guclenmistir
Czn2105 Deletedmom455465 sadece sabahları mide yanmam var onun dışında hiçbir belirtim yok birde göğüs hassasiyeti var. İnşaAllah çok teşekkür ederim.
Czn2105 ikimelekannesii22 kaçıncı hafta da öğrenmiştiniz göğüs hassasiyetiniz vs devam ediyor muydu veya sebebi neymiş doktor bir şey söylemiş miydi. Bana kromozomdan kaynaklı demişti.
Nrbnn Czn2105 ben tek bir doktorun dediğine inanmıyorum canım, olduki yarın kötü bir şey dedi doktorun, çık hemen oradan başka bir doktora teyit ettir.
Czn2105 tugbaacng başka doktora gitme vaktimiz olmadı ama yarın durmuş veya kürtaj vs derse o zaman başka doktora da alacaz randevu fotoğrafta da çok büyük gözüküyor bebek keseye göre
ikimelekannesii22 Czn2105 8.haftada durmuştu sebebi yok doktor ilk gebeliklerde olabiliyor demişti gögüs hassasiyetini hatırlayamadım sanırım vardı
Czn2105 Nrbnn bizde eşimle öyle düşünüyoruz bilmiyorum hiç belirti vermemesi insanı şüpheye düşürüyor tabi.
Czn2105 moom222 yarına az kaldığı için büyük strese girdim. Çok zor sizin adınıza üzüldüm rabbim sağlıcakla kucağınıza evladınızı almaya nasip etsin varsa da rabbim acılarını göstermesin. Bizde neredeyse 8. Hafta da olacaz en kötü durdu derse bir hafta daha bekleyecez.
Czn2105 Gokcedmr hiç duymadım ama siz yazınca baktım. Erken teşhis bebeği kurtarır vs yazıyordu. Ama kritik organları sıkıştırırsa kötü sonuçlanabilir düşüğe sebep olabilirmiş internette yazdığı bu doğrusunu bilmiyorum.
Deletedmom622772 Czn2105 bazı insan 6 değil 7’de anca duyabiliyor Farklı bir rahatsızlık yok ise embriyoda . bence beklemek ile iyi etmişsiniz 🙏🏻 dr. Daha iyi bilir elbette ancak burada da iyi ki dr. dediğinde kürtaj olmadım bebegim yasıyor diyen annelerin postlarını da okumustum o dönem onlar daha iyi bilgi vereceklerdir. Kalp atısının bittigi ana emin olana kadar beklemekte fayda var. canlı bir bebek var sonuçta iyi ki beklemişsiniz İnsallah bebeğininiz sizinledir 🙏🏻
Czn2105 Deletedmom622772 evet çok doğru yani doktorun verdiği yanlış kararlar yüzünden bebeklerini kaybedenler var. Ama umarım yarın güzel haberler alırım.
As7 Czn2105 birebir aynı durumdayız.bende 8. Haftada kese ve atısı gördüm ama ses az ve derinden geliyordu.bebek te 1 hafta gerideydi.bu hafta 10.haftaya kadar bekledim yarın randevum var. İnsallah duyarız.sizin haftanız erkenmiş acele etmeyin.8-9 haftalarda duyanlar var. Cihazdan da kaynaklı olabilir.kürtaj kararı için haftanız erken bencede
Czn2105 As7 ya sizde umarım çok güzel haberler alırsınız. Peki sizde de keseden bir şey dediler mi bizim kesenin gelişmemesinden kaynaklı çocuğun kalp atışının yavaş olması demişti kese 5. Haftada kalmış ama çocuk gelişmeye devam etmiş
As7 Czn2105 1 hafta gerilik olabilir normal dedi. Kesenin boyutu normaldi.ben her ihtimalde beklemek isteyeceğim için sabırla 2 hafta daha bekledim.hamilelik belirtilerim devam etti bu süreçte.