Limonzeytin 13+2yim doktorum 15 olmadan netleşmeden söylemem ben dedi bekliyorum heycanla 😁 2li testtede baktı ama tahmınini bile söylemedi geçen hafta 😁
Ceylankaya35 Nurcansevmis kurban olduğum Allah büyüktür Rabbıme bırakarak iyi seçim yapmışsın psikolojin iyi yerinde olsun benim olan 8 buçuk yaşında ona hamileyken ikili test yaparken sıkıntını dedi net öğrenmemiz için üç tarama testine girmelisin 3 arama tehlikesi vardı kabuletmedim allahıma bıraktım senden gelecek herseye razıyım ama sağlıklı bir bebek evlat ver rabbim dinine vatanına düşkün şükür sağlıklı bi sorun yok içini ferah tut😍🥰😇🧿🤲🤲🤲🤲🤲
Nurcansevmis Ceylankaya35 amin cnm yeni hamileliğim yani ilk çok kötü bozdular beni burda hemen hemen herkese çocuğunda sorun var demişler Allah’a bıraktım ama o kadar kötü bi durumdayım ki anlatamam
Gulergulmez nurkubra- aynı şey iki çocuğumda da geldi başıma. 12 haftalıkken tam tersini söylediler, 16 haftada ikisi de değişti ve 16 haftada olan doğru çıktı.
Mrvgcmn36 Keremozge benim oğlumda belli olmuştu, doktora 12 haftalıkken ikili test için gittiğimizde erkek demişti
mucizemibeklerken17 Bana 8. Haftada erkek dedi ama şaka mıydı ciddi miydi çözemedim 😅 neyse 12. Haftada yine erkek dedi, 16 da net söylerim dedi. 16 da pipi gördük kesinleşti😬
turefb Keremozge 12. haftada doktorum tahminde bulundu kıza benziyor dedi, 16. haftada netleştirdi erkek dedi😊 28+3 üz şuan hala erkek 👶🏻😅
Zeynepgl Sinemmmasya O zaman kesin doğrudur canım hayırlısı olsun 😍 dediğin gibi 12. Hafta filan olsa yanlış olma ihtimali var derdim ama 16. Hafta da doğruluk payı çok canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻🌸😊
Zeynepgl Nurcansevmis Onun hakkında hiç bi bilgim yok canım kıyamam insan takar tabi anneyiz hep iyi olsun istiyoruz 😔 başka doktora da göster istersen detaylı bilgi alın ayrıca öyle dediler diye öyle olcak diye bişey de yok Allah’a dua et içini ferah tut çoğu dedikleri şey kayboluyo doğuma kadar 🙏🏻
Nurcansevmis Zeynepgl kist olsa yine de fazla sıkıntı deil ama o kadar kötü oldum ki bebeğinin bir bacağı bir kolu kısa kalmış dowm sendromu olabilir dedi