Htcnal Keremozge 11′de tarama testinde kiz,14′te erkek dendi .Erkekte pek yanilma olmuyor ama kizda cok heveslenmemek gerekiyormus,adini bile bulmustuk😅
Eymensmom35 Oznurysff 9 çok erken değil mi 9 haftada cinsiyet normal şartlarda öğrenilememektwdir teorik olarak 14 haftalar ideal netlik açısından ☺️
Eminekelesogz Keremozge 12 +3de ogrendik cNim 2 li taramayi yaptirmk için gittij cinsiyetimizi öğrendik
Serkel16 Keremozge 12 haftalık gittim kıza benziyor ama cinsel organı tam oluşmamış dedi doktor sonra 15 hafta da gittim %80 erkek dedi 💙
Bernayamaner Keremozge Ben ilk olarak 13 haftada farklı doktordan öğrendim kız olduğunu 16 haftamda kendi doktorumda kız dedi
Ipek99 Elayfers kan veriliyor ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor ve burun kemiğine bakıyor. Her zamanki de biraz daha uzun bakıyor.
tubutti Keremozge 14+3’de doktorumuz kız dedi , 19+3’de başka doktora gittik o da bacak arası boş dedi. Ama hep erkek hissi vardı içimde, hala daha erkek kıyafetlerine elim gidiyor…
123456856 nurkubra- kaç haftada baktı benımki 13+3 te baktı net boşluk bildiğin afedersın vajina bildiğin gösterdi düm düzdü kıyafet alacaktım cunku prf doktor ya güvendim de kararsız kaldım sımdı