nmtock41 Aslında testin ekran fotosunu eklemek istiyorum, fakat olmuyor bu uygulamada sanırım. SneakPeek denilen bir test kiti var, içerisinde gerekli olan bütün malzemeler mevcut. Sitesinden satın alınıyor, elinize ulaşınca yapacağınız an bir bardak su içiyorsunuz. Hangi kolunuzdan kan alacaksanız orayı güzelcene yıkayıp kurulamak gerekiyor. Daha sonra kit açılıyor, alkollü mendil ile kolunuz siliniyor, kan alınacak kısım. KİT açılınca bir aktivasyon kodu var, bilgilerinizi girip aktifleştiriyorsunuz. Bu arada omuz kısmı ile dirsek arasında olan kısımdan alınıyor kan. Küçük bir alet, kolunuza bastırınca basınç hissediyorsunuz, hiç ağrısı olmuyor. Bir kaç dakika da damla damla kan akıyor. Sonra hemen kapağı kapatılıyor. Ve ters düz yapıp kanın kutucuğun içerisindeki ilaç ile etkileşimi sağlanıyor. Hemen aynı paket ile karşıya veriliyor, onların kendi laboratuvarına gönderiliyor. Sonuç email ile geliyor. Yapamam diye düşünmüştüm nasıl kan alacağım kendimden dedim hatta, o kadar basit ki gözümde büyüttüğümüz gibi olmadı çok şükür 🙏🏼 Biraz uzun oldu, umarım anlaşılmıştır. Sormak istediğiniz varsa seve seve yanıtlarım 🌺