Medine46 elf0 benim ilk gebelik olduğu içinmi bilemedim ama öyle çokta büyümedi yA ben de büyümedi göbeğim die üzülüyorum 🤭😅hayırlısı olsun inşallah gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim haftalarına göre çok şükür iyiler ama kıyafet altından çok az belli göbüşüm bi an önce çıksın istemiyorum ama ne zaman çıkarsa 😅
elf0 Medine46 demek ki şkinci hamilelik olmasının da etkisi var mesrak etmeyin böylesi daha rahat emin olun ben kızımda her işimi yapardım ne otururdum ne yorulurdum şimdi iki adım atınca hemen yorulup yatasım geliyo bide bel ağrısı ayrı tabi bebek arabası aldınız mı yada almayı düşünüyor musunuz
hankayaa123 Keremozge bizde 12+4 du sanırım tahmindi o zaman sadece ama şimdi tam olarak dedikleri gibi cinsiyetimiz
___Havva27 Keremozge bizim 11.hafta da erkek dedi 14.haftada kız dedi devlet hastanesi erkek dedi kesin olması için bende 16. Haftayı bekliyorum şuan 15 haftalığız bu şekil olduğu için eşimle çok heycnlyz baklm nasip 😊
Emineeeee doktorum 13. haftada kıza benziyor gibi dedi 17. haftada kesin kız dedi kızımız olacak inşallah 🥰
123456856 RabiaBozat ay inşallah benım de öyle olur fark etmıyor ama doktorum Prof yüksek iyi doktor ama kızım üç tane bir erkek çocuğu olur 😄
Duygugvn1 Keremozge 13. Haftada 2li taramanın detaylı ultrasonunda öğrendim ben aşkım kızımı 15. Haftada teyitledik 🌸 🐥
Ebeanne97 Songul08 evet demisti ama 12 ile 15 haftalar arasinda kiz bebeklerde cinsel organinda sislik odem olabiliyor buda ultrasonda çıkıntı olarak gozukuyor yaniltabiliyor maalesefki bir de soru postunda gormustum kordon bacak arasina girdiginde de çıkıntı olarak gozukuyor buda yaniltabiliyormuş. Birseyler almayı dusunuyorsaniz en azindan 17 18 haftalari bekleyin derimm 😊
munevveralakaya46 Keremozge 16.haftada erkeğe benzetti 19. haftada yine erkek dedi ben emin olamayıp 21de gittim değişmedi 🙊
Sevdaug Keremozge 13. Haftada kesin %100 erkek dedi😂 gelişimi önden gidermiş erkeklerin dedi hatta doktorumuz bakalım
Meras_2603 7 haftalık bitiyordu o zaman öğrendim, evde kendim yaptım testi, laboratuvara gönderdim sonuç geldi hemen🌺
gulsah_12 Meras_2603 7 haftalıkkenncinsiyetı nasıl öğrendiniz doğru çıktımı peki 🤭maşallah baya erken öğrenmişsiniz
alinbezayan Keremozge 13. haftada perinatolog %90 kız dedi, 13+2’de genetik test sonucunda kız olduğu kesinleşti.🎀💖🥳🥳