09Zeynep09 Keremozge aksine benim çok küçük nasipse tam belli degil qmq kızım olcakmış 🤭🙂 ondn herhalde
Rezan_korkmaz Keremozge 12 haftalıkken ikili tarama da erkek dedi doktorumuz 16 haftada kız olduğunu öğrendik 😀😍
elifsk03 Keremozge 12 haftalıkken öğrendik doktorumuz %90 kız dedi fetal dna testinde tam belli olucak :)
Busra_ayar Keremozge 11. Haftada tahmin etti 13 ve 16. Haftada erkek %80 değişmez dedi 23 hafta kızım olacağını öğrendim 🙈 içimde hala bi tereddüt alışverişe başlamıyorum 😂
haticerabia45 Keremozge 12 haftada kız dedi yazılanları okudum içim karardi ya şimdi değişirse bizimde 😂😂 kızım diye sevdim adını bile bulduk.hayirlisi Rabbimden 17 haftalık olduk
123456856 RabiaBozat ay inşallah benım de öyle olur fark etmıyor ama doktorum Prof yüksek iyi doktor ama kızım üç tane bir erkek çocuğu olur 😄
Tugbaveyavlusu 11 haftalık fetal dna testi ile öğrendik. Net sonuç veriyor, tahminle hiç uğraşamam. Dna hastalıklarına bakılıyor cinsiyeti de net şekilde söylüyorlar. Test pahalı olabilir ama bence yapılmalı. 32. Haftada cinsiyetin farklı olduğunu öğrenen duydum.
Nurcansevmis Ceylankaya35 amin cnm yeni hamileliğim yani ilk çok kötü bozdular beni burda hemen hemen herkese çocuğunda sorun var demişler Allah’a bıraktım ama o kadar kötü bi durumdayım ki anlatamam