BUSRAMSAMETM Progestan fitil olarak kullanıyorum 7+4 hala devam ediyorum fakat fitili koyuyorum yarım saat sonra iç çamaşırım bembeyaz bide idrar yaparken beyaz beyaz ben anladım sizdede öyle mi ???
kadifemsii BUSRAMSAMETM fitilden sonra 1 saat falan kalkmamanız gerek ve olabildiğince ittirmeniz gerek . Aslında fitil olarak daha etkili diye biliyorum ama doktorum fitil olarak aldığında yarısı geri akıyor o yüzden ağızdan al demişti bende öyle yapmıştım
Ddm-dlr BUSRAMSAMETM bende günde 4 defa kullanıyorum fitili koyduktan sonra 15 dk en az hiç kalkmasan yeterli oluyor fazlalıgını atıyor zaten günlüm ped yada sık iç çamarı değiştirebilirsin geriye akan fazlalık normal yani giden gidiyor için rahat olsun 2 aydır kullanıyorum
Vsnmz BUSRAMSAMETM evet bende kullandım ve dediğiniz şeyler lavaboya çıkınca oluyor ama gece fitili kullanıp yatınca daha rahat oluyor beyazlık vs. gündüz kullanımına göre daha az oluyor , gece yatmadan önce denemediyseniz bide öyle deneyin 🤍
mucizegebelik6 Fitili koyup bi saat yat ben günlük ped koyuyordum yarım saat snrA kalkarsan daha cok akar doktorum bi saat yat demisti
mucizegebelik6 kadifemsii rahimin istediği fitildir ağızdan alındığında bas donmesi mide bulantısı kulak çınlaması ve tansiyon düşmesi yapar, en ağır dozu özellikle.
kadifemsii mucizegebelik6 evet malesef öyle . Yani bana doktorum ağızdan al demişti ama benim kanamam vardı düşük riskim yoktu belkide o yüzden çok önemli değildi nasıl aldığımın. Riske atmamak için alıyordum çünkü
mucizegebelik6 kadifemsii benim kanamam vardı ve kanama alanımda vardı 25. Haftaya kadar igne kullandım fitil de kullandım benim kadar cok kullanan yoktur. Her türlü şekilde fitili kullandığım icin tecrubesel konuşuyorum
Zeloss mucizegebelik6 fitili çok itmek zararlı mı geri çıkıyor diye ben baya derine ittim sanki elime bisey geldi
mucizegebelik6 Zeloss cok aşırı itmiyorum o yerden icine itiyorum o bulur yolunu. Gece koyarsan daha iyi olur akma da cok olmaz hem
Ebrugy mucizegebelik6 ben ağızdan alıyorum doktoruma özellikle sordum ağızdan devam et dedi ama yan etkisi kötü sarhoş gibi oluyorum ayağa kalktım mi düşecek gibi yürüyorum uykum geliyo